Hoe verhouden jouw praktijkcijfers zich tot de trend in de branche?

Wist je dat de KNMvD elk kwartaal onderzoek doet naar de omzetontwikkeling in de veterinaire branche? Deelnemende dierenartsenpraktijken aan de omzetmonitor geven per kwartaal hun omzetcijfers per diersoortcluster via een beveiligde online omgeving door.

Het voordeel voor jou als deelnemer is dat je je eigen praktijkcijfers online kunt vergelijken met de algemene (trend)cijfers. Dit geeft je al in een vroeg stadium inzicht in de kwartaalprestaties. Zodra er per kwartaal voldoende praktijken in de benchmark zijn opgenomen, wordt deze zichtbaar.

Gratis praktijkaccount

Dierenartsen kunnen gratis een praktijkaccount voor de omzetmonitor aanvragen. Als deelnemer ontvang je altijd als eerste het algemene kwartaalrapport. En je helpt de branche aan betrouwbare branchecijfers. Ben je praktijkeigenaar, dan is het extra interessant om deel te nemen omdat je je praktijkcijfers kunt benchmarken.

Ben je nog geen deelnemer, meld je dan aan via secretariaat@knmvd.nl. Je ontvangt vervolgens nadere informatie en een uitnodiging via e-mail om je kwartaalcijfers in te dienen.

 

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen