Dierenarts en werk

Dit dossier geeft de KNMvD leden waar mogelijk ondersteuning op het gebied van werken als praktiserend dierenarts. In de subdossiers van dit dossier tref je informatie aan voor de dierenarts ondernemer, dierenarts in loondienst, ZZP’ers en opdrachtgevers. Ook vind je hier informatie over werk en gezondheid.

KNMvD omzetmonitor

Ieder kwartaal doet de KNMvD onderzoek naar de omzetontwikkeling in de veterinaire branche. Deelnemende dierenartsenpraktijken geven per kwartaal de omzetcijfers per diersoortcluster via een beveiligde online omgeving aan ons door.

Het is voor deelnemers mogelijk om de eigen praktijkcijfers online te vergelijken met de algemene (trend)cijfers. Deze functionaliteit geeft een deelnemende praktijk al in vroeg stadium inzicht in de kwartaalprestaties: zodra er per kwartaal voldoende praktijken in de benchmark zijn opgenomen, wordt deze zichtbaar. Dit is een duidelijk voordeel voor deelnemers! We blijven continu op zoek naar meer deelnemers. Ben je nog geen deelnemer, meld je dan aan via secretariaat@knmvd.nl. Je ontvangt vervolgens nadere informatie en een uitnodiging via e-mail om je kwartaalcijfers in te dienen.

Gerelateerde dossiers

Gerelateerde berichten