Evenement plaatsen

Wil je als aanbieder een evenement plaatsen in de veterinaire agenda van de KNMvD? Vul dan onderstaand formulier volledig in.

Als er voor je evenement accreditatiepunten zijn toegekend (bijvoorbeeld door Dactari Registratie en Accreditatie), dan kan je dit aangeven in het formulier. Je dient hier dan wel een bewijs van te uploaden. Nadat je het formulier hebt ingevuld en verstuurd, wordt deze gecontroleerd voor plaatsing. Het kan daarom enkele werkdagen duren voordat je het evenement terug vindt in de veterinaire agenda. Wij doen uiteraard ons best om jouw evenement zo snel mogelijk te plaatsen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik meerdere evenementen toevoegen?
Vul per evenement een nieuw formulier in. Na het inzenden van een evenement kun je op de bevestigngspagina weer opnieuw een volgend evenement aanmaken.
Wat moet ik doen als ik een evenement heb dat plaatsvindt op meerdere, maar niet opeenvolgende data (bijvoorbeeld een cursus van 3 of 4 weekenden, waarbij het niet mogelijk is om je voor ieder weekend apart in te schrijven)?
Vul als begindatum de eerste bijeenkomst in en als einddatum de laatste. Geef in de tekst duidelijk aan dat het gaat om een cursus met meerdere bijeenkomsten en geef daarbij ook aan wanneer de afzonderlijke bijeenkomsten plaatsvinden.

Heb je andere vragen?

Laat het ons weten via e-mail webmaster@knmvd.nl of telefoonnummer 030 63 48 900.