FAQ’s Vet-login

Wat is Vet-login?
Vet-login is de nieuwe methode om in te loggen op www.knmvd.nl. Deze inlogmethode vervangt het oude Z-login voor wat betreft toegang tot het ledengedeelte op de website van de KNMvD en de jaarboek app.

Waarom Vet-login?
Met Vet-login introduceren we een gebruiksvriendelijke, laagdrempelige en stabiele manier om in te loggen. Daarnaast is het eenvoudig om een eventueel vergeten wachtwoord opnieuw in te stellen of te registreren voor een nieuw Vet-login account.

Hoe kan ik mijn Vet-login aanvragen of activeren?
Na 1 augustus ontvang je als lid van de KNMvD een e-mail met daarin een activatielink. Je wordt dan naar de website geleid om vervolgens uw e-mailadres ter bevestiging in te vullen en een nieuw wachtwoord te kiezen.

Ook kun je na 1 augustus je Vet-login activeren via www.knmvd.nl/registreren.

Ik kan niet inloggen/mijn gebruikersnaam werkt niet?
Je gebruikersnaam is gelijk aan je e-mailadres. Om in te loggen moet je dus je e-mailadres gebruiken in plaats van je (oude) gebruikersnaam.

Wat kan ik met Vet-login?
Met Vet-login kun je volledig gebruik maken van wat de KNMvD website te bieden heeft:

  • Via Mijn profiel kun je je gegevens inzien en eventueel wijzigen.
  • Via Mijn profiel kun je eventueel je nieuwsbrief voorkeuren doorgeven.
  • Je kunt als lid van de KNMvD de meeste artikelen uit het Tijdschrift voor Diergeneeskunde online lezen, ook op mobiel scherm prettig leesbaar.
  • Je kunt een reactie plaatsen onderaan artikelen of nieuwsberichten.
  • Je kunt je inschrijven voor nascholing en andere evenementen.
  • Je kunt overige informatie voor alleen leden inzien.
  • Je kunt inloggen op de jaarboek app

Heb ik mijn Z-login helemaal niet meer nodig?
Het kan zijn dat je je Z-login nog wel gebruikt voor andere diensten zoals PE-Veterinair. Dit blijft voorlopig ook na 1 augustus het geval. Op dit moment zal alleen de KNMvD overstappen op de vernieuwde methode om in te loggen.

Je kunt indien nodig nog steeds via de KNMvD ook een Z-login aanvragen. Dit kan via www.knmvd.nl/mijn-profiel/aanvragen-z-login

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.