Verzekeringen

Voor onze leden hebben we mantelcontracten afgesloten voor een zorgverzekering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een gecombineerde beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid:

Collectieve zorgverzekering

KNMvD en Aon hebben afspraken gemaakt met verzekeraars ONVZ en Zilveren Kruis voor een collectieve zorgverzekering. Bekijk hier de afspraken.

Keuzehulp zorgverzekering

Twijfel je of je de juiste dekking hebt of wil je er zeker van zijn dat je niet te veel betaalt? Maak dan eerst gebruik van de Aon Keuzehulp. Binnen twee minuten heb je een persoonlijk advies. Doe hier de keuzehulp.

Vragen

Kijk hier voor het antwoord op veel gestelde vragen over de collectieve zorgverzekering of bel 088 810 81 17.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Mantelovereenkomst Achmea (Interpolis) en KNMvD
  • Achmea verleent aan KNMvD-leden 6% korting op de regulier premie bij het afsluiten van een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering.
  • Vrouwelijke leden hebben bij zwangerschap (die is ontstaan na aanvang van de verzekering) direct recht op een uitkering.

Bovenstaande arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt uiteindelijk afgesloten via de Rabobank. Kies bij deze link voor de sector ‘agrarisch’. Vervolgens kun je bij beroep aangeven dat je dierenarts bent en lid van de KNMvD.

Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Mantelovereenkomst AON en KNMvD
  • Leden van de KNMvD betalen een scherpe premie, niet-leden betalen een toeslag van 15% op de gecombineerde beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering speciaal voor dierenartsen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Mantelovereenkomst MOVIR en KNMvD
  • Leden van de KNMvD ontvangen 10 % korting op hun arbeidsongeschiktheidsverzekering, m.i.v. 1 januari 2021 bedraagt deze korting 5%.
De Goudse Verzekeringen
  • Leden van de KNMvD ontvangen 5 % korting op de basispremies voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Relevante links

Wil je meer weten over pensioenen? Kijk dan eens bij het pensioenfonds voor dierenartsen via onderstaande link:

Contactpersoon Verzekeringen

Voor vragen over dit onderwerp kun je contact opnemen met Secretariaat Beleid, via 030-634 8900 of secretariaat@knmvd.nl.