11 november en 9 december live stream over straling

Radcon organiseert samen met de KNMvD opfriscursussen over stralingshygiëne om verantwoordelijke stralingsdeskundigen uit de praktijk bij te scholen. Ook dierenartsen die niet als verantwoordelijke stralingsdeskundigen zijn aangewezen en assistenten zijn welkom om deel te nemen.

Heb je vanwege de coronamaatregelen een cursus moeten missen? Wil je in plaats van Teams of Zoom wel eens wat anders? Dan hebben we goed nieuws!

Op 11 november en 9 december kun je makkelijk vanuit huis of de praktijk je kennis en vaardigheden opfrissen zodat je weer veilig kunt werken met straling. Ook wordt je bijgepraat over de veranderingen in wet- en regelgeving en krijg je een opfriscursus in opnametechnieken. Nu eens niet via Zoom of Teams, maar een live presentatie vanuit een professionele studio.

De cursus bestaat uit twee delen:

  1. wet- en regelgeving, de implicaties hiervan en juiste implementatie hiervan in de dagelijkse praktijk inclusief achtergrond van ioniserende straling en effect daarvan op de mens
  2. opnametechnieken voor gezelschapsdieren

Uitgangspunten zijn de eindtermen zoals gedefinieerd voor de opleiding tot TMS Diergeneeskunde. Dierenartsen ontvangen na afloop 3,5 studiepunten en een certificaat van deelname.

Je kunt je hier inschrijven.

 

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen