0 accreditatie
punten

15e Veterinaire Oldtimerrit

  3 september 2023  in Vaassen

Op zondag 3 september wordt voor de 15e keer de Veterinaire Oldtimerrit verreden. Deze gezellige toerrit is voor iedereen die werkzaam is in de veterinaire sector met een klassiek of bijzonder voertuig. Deze jubileumrit start op het voorplein van kasteel Cannenburch in Vaassen, met een kopje koffie met wat lekkers op het terras. De route […]


Inschrijven voor dit evenement

Op zondag 3 september wordt voor de 15e keer de Veterinaire Oldtimerrit verreden. Deze gezellige toerrit is voor iedereen die werkzaam is in de veterinaire sector met een klassiek of bijzonder voertuig.

Deze jubileumrit start op het voorplein van kasteel Cannenburch in Vaassen, met een kopje koffie met wat lekkers op het terras. De route leidt over mooie wegen met schitterende uitzichten over de Veluwe. Voor het spelelement zijn er prijsvragen. Onderweg staat er een lunchbuffet klaar bij een gemengde boerderij, waar een rondleiding gegeven wordt en lekkers gekocht kan worden in de boerderijwinkel. Aan het eind is er een barbecue op een bijzondere locatie met uitzicht op de auto’s en afsluitend de prijsuitreiking.

De kosten per persoon zijn 45 euro inclusief lunch en diner.

Meer informatie en aanmelden: www.veterinaire-oldtimerrit.nl

Belangrijke informatie:

Datum
3 september 2023
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Excursie
Doelgroep
Dierenarts