0 accreditatie
punten

Cursus Pathologie (vlees)kalveren

  15 oktober 2020  in GD - Deventer

In de cursus pathologie voor (vlees-)kalveren leert u hoe onze pathologen secties uitvoeren en krijgt u handvatten om meer informatie te halen uit sectie-uitslagen. Welke bevindingen zijn relevant? Welke monsters neemt de patholoog en welke bepalingen worden hierop uitgevoerd?


Inschrijven voor dit evenement

Korte inleiding: In de cursus pathologie voor (vlees-)kalveren leert u hoe onze pathologen secties uitvoeren en krijgt u handvatten om meer informatie te halen uit sectie-uitslagen. Welke bevindingen zijn relevant? Welke monsters neemt de patholoog en welke bepalingen worden hierop uitgevoerd?

Spreker(s)/Docent(en):

Datum/data: 15 oktober 2020
Tijdstip: 09:00-17:00 uur

Programma: Het eerste deel van deze cursusdag gaan we de sectiezaal in. Aan de hand van enkele casuïstieken lopen we het pathologisch onderzoek door. Deelnemers krijgen ook de gelegenheid om zelf een casus uit te werken, waarna de bevindingen worden besproken met de patholoog en de groep. Na de lunch vervolgt het programma over de diergezondheidsmonitoring bij vleeskalveren in
Nederland. Ook gaan we verder in op diarree bij vleeskalveren met een casuspresentatie en nieuwe laboratoriumtechnieken voor de diagnostiek bij darmschade en diarree.

Kosten: 895 euro excl. BTW, inclusief lunch

Doelgroep: Dierenartsen

Belangrijke informatie:

Datum
15 oktober 2020
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Cursus
Vakgebieden
Interne diergeneeskunde
Doelgroep
Landbouwhuisdieren
Diersoort overschrijdend