7 accreditatie
punten

Anatomie van de hond

  10 juni 2021  in Faculteit Diergeneeskunde, Androclusgebouw, Yalelaan 1, 3584 CL Utrecht

In deze interactieve cursus leer je meer over de inwendige bouw van de hond. De focus ligt op de belangrijkste orgaansystemen van de hond: het verteringsstelsel, het cardiovasculaire stelsel, het nier- en urinewegenstelsel en het bewegingsstelsel.


Inschrijven voor dit evenement
Korte Inleiding:

In deze interactieve cursus leer je meer over de inwendige bouw van de hond. De focus ligt op de belangrijkste orgaansystemen van de hond: het verteringsstelsel, het cardiovasculaire stelsel, het nier- en urinewegenstelsel en het bewegingsstelsel. De rijke collectie anatomische preparaten van de faculteit Diergeneeskunde geeft je inzicht in de bouw en ligging van orgaansystemen, hun onderlinge relaties en de gevolgen van afwijkingen of ziekte.

Spreker/docent:

Dr. Claudia Wolschrijn

Data:

10 en 24 juni 2021

Tijdstip:

13.15 tot 17.00 uur

Programma:

In twee middagen bestudeer je de anatomie van de hond aan de hand van anatomische preparaten. Docent Claudia Wolschrijn start de cursus met een inhoudelijke inleiding en vervolgens ga je zelf aan de slag met het bestuderen van de preparaten. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en het stellen van vragen.

Kosten:

€325,00

Doelgroep:

Professionals die werken met honden en anderen die via (vrijwilligers)werk veel in aanraking komen met honden.

Bijzonderheden:

– Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail ook een vraag over je specifieke interessegebieden zodat we de cursus hierop kunnen aanpassen.
– Het onderwijs vindt plaats op locatie in de snijzaal.
– Deelnemers ontvangen een certificaat (van 7 accreditatiepunten) na het afronden van beide dagdelen.

Belangrijke informatie:

Datum
10 juni 2021
Accreditatie punten
7 punten
Categorie
Cursus
Doelgroep
Gezelschapsdieren