13 accreditatie
punten

Arthroscopie Basis bij de hond (2-daagse cursus incl. practicum)

  9 mei 2023  in Vetami Trainingscentrum Laageinde 3 4013CT Kapel-Avezaath Nederland

Arthroscopie leren van een pro! Wanneer ga je over naar arthroscopie? Bij welke indicatie? Welke toegang gebruik je? Welke abnormaliteiten zijn te behandelen? Op de eerste cursusdag leert u de hands on van de gewrichten aan de voorhand: schouder en elleboog. Op de tweede cursusdag gaat u over naar de meer ingewikkelde gewrichten van de […]


Inschrijven voor dit evenement

Arthroscopie leren van een pro! Wanneer ga je over naar arthroscopie? Bij welke indicatie? Welke toegang gebruik je? Welke abnormaliteiten zijn te behandelen? Op de eerste cursusdag leert u de hands on van de gewrichten aan de voorhand: schouder en elleboog. Op de tweede cursusdag gaat u over naar de meer ingewikkelde gewrichten van de achterhand: knie, hak en heup.

Wat ga je leren?
Theorie en praktijk van het op correcte wijze uitvoeren van een arthroscopie van de elleboog, schouder en het kniegewricht. Na de cursus weet u hoe het moet en kunt u het zelf in de praktijk uitvoeren.
Arthroscopie als uw nieuwe behandeling van orthopedische aandoeningen.

Een minimaal invasieve manier om het maximale effect qua behandeling te krijgen. Tijdens deze cursus krijgt u eerst de theorie over elleboog-, schouder- en knie aandoeningen gevolgd door de theorie behandeling middels artroscopie. Vervolgens gaat u het geleerde zelf oefenen met alle daarvoor beschikbare instrumentarium.

U doet dit onder de leiding van niemand minder dan Dr. Brian Beale, Dipl. AVCS en een absolute grootheid op het gebied van Arthroscopie. Hij wordt bijgestaan door Drs. Anneleen Spillebeen, Dipl. ECVS en Drs. Nicolien van Klaveren, ECVS ook 2 grote namen binnen de orthopedie.

Door het volgen van de ze cursus kunt u een vliegende start maken in uw arthroscopische carrière en leert u om deze behandeling op de juiste manier in te zetten.

Belangrijke informatie:

Datum
9 mei 2023
Accreditatie punten
13 punten
Categorie
Cursus
Vakgebieden
Orthopedie
Doelgroep
Gezelschapsdieren