0 accreditatie
punten

Basiscursus bacteriologie en antibiogram melk

  7 oktober 2021  in Royal GD, Arnsbergstraat 7, Deventer

In deze cursus leert u, zowel in theorie als praktijk, de basistechnieken voor het uitvoeren van bacteriologisch onderzoek en het maken van antibiogrammen. We bespreken de plaats van bacteriologisch onderzoek in mastitismanagement, het nut van bacteriologisch onderzoek, melkmonstername, transport, bewaarcondities en het nut en de noodzaak van een antibiogram. In het tweede deel staan de […]


Inschrijven voor dit evenement

In deze cursus leert u, zowel in theorie als praktijk, de basistechnieken voor het uitvoeren van bacteriologisch onderzoek en het maken van antibiogrammen. We bespreken de plaats van bacteriologisch onderzoek in mastitismanagement, het nut van bacteriologisch onderzoek, melkmonstername, transport, bewaarcondities en het nut en de noodzaak van een antibiogram.

In het tweede deel staan de laboratoriuminrichting, het kweken, identificeren en het bepalen van de antibioticumgevoeligheid van mastitisverwekkers op het programma.

Na de theoretische uitleg, gaat u onder begeleiding van onze experts, zelf in tweetallen aan de slag in onze GD Academy praktijkruimte.

Belangrijke informatie:

Datum
7 oktober 2021
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Cursus
Vakgebieden
Interne diergeneeskunde
Doelgroep
Dierenarts
Herkauwer
Kleine Herkauwer
Landbouwhuisdieren