9 accreditatie
punten

WACHTLIJST | Basiscursus: de veterinaire keuring van het paard & cornageonderzoek voor het K.W.P.N.

  28 september 2024  in Nog niet bekend

De ‘Veterinaire keuring van het Paarden en Cornageonderzoek voor het K.W.P.N.’ vormen een verplicht onderdeel van de toelating tot het register ‘Erkende Keuringsdierenarts voor Paard’. Er is nog geen datum gepland. Via de link kun je je aanmelden voor de wachtlijst.


Inschrijven voor dit evenement

Tijdens deze cursus gaan praktijkdocenten in op de klinische keuring, de röntgenologische keuring en de verzekeringstechnische aspecten die van belang kunnen zijn bij een veterinaire keuring van het paard. Na de theorie worden paarden klinisch gekeurd. Dit gebeurt in kleine groepjes, onder begeleiding van een lid van de Keuringscommissie. Ook de röntgenopnames van deze dieren worden beoordeeld. De gekeurde patiënten worden in een plenaire sessie besproken. Aansluitend volgt een uitgebreide bespreking van alle aspecten van cornage en van de endoscopie voor cornageonderzoek van het KWPN.

Datum

Er is nog geen datum gepland. Via de link kun je je aanmelden voor de wachtlijst.

Meld je hier aan voor de wachtlijst.

Locatie

Nog niet bekend

Accreditatie

De basiscursus: De veterinaire keuring van het paard & cornage onderzoek voor het KWPN wordt tzt aangemeld bij PE-Veterinair.  Voor eerdere edities van deze cursus zijn 9 accreditatiepunten toegekend.

Als dierenarts is inschrijven mogelijk met je persoonlijke Vet-login.
Na je digitale aanmelding ontvang je een bericht van inschrijving en kort voor de cursusdatum ontvang je een bericht met praktische informatie.
Nog geen Vet-login? Als dierenarts kan je hier een Vet-login aanvragen.

Annulering

Let op: er zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail plaatsvinden. Telefonische annuleringen dienen altijd schriftelijk door de deelnemer te worden bevestigd. De KNMvD stuurt bij ontvangst van een annulering te allen tijde een bevestiging van die annulering. Annuleringen kun je doorgeven aan de afdeling Congressen en Evenementen, via cene@knmvd.nl

LET OP: Wij communiceren met je via het e-mailadres waarmee je met je VET login bent ingelogd. Hopelijk gebruik jij hiervoor een persoonlijk e-mailadres.

Belangrijke informatie:

Datum
28 september 2024
Accreditatie punten
9 punten
Categorie
Cursus
Doelgroep
Paard