0 accreditatie
punten

BSAVA Virtual Congress 2021

  25 maart 2021  in online

Korte beschrijving: Een van ’s werelds grootste evenementen voor de gezelschapsdierenarts. Dit jaar geheel online met over 100 sprekers en een zeer interactief formaat. De in totaal 130 uur nascholing blijven na afloop 2 maanden gratis beschikbaar voor deelnemers. Speker(s)/Docent(en): In totaal 97 sprekers, vooral uit het VK (o.a. Boswood, Health, Nuttall, Faulkner) maar ook […]


Inschrijven voor dit evenement

Korte beschrijving: Een van ’s werelds grootste evenementen voor de gezelschapsdierenarts. Dit jaar geheel online met over 100 sprekers en een zeer interactief formaat. De in totaal 130 uur nascholing blijven na afloop 2 maanden gratis beschikbaar voor deelnemers.

Speker(s)/Docent(en): In totaal 97 sprekers, vooral uit het VK (o.a. Boswood, Health, Nuttall, Faulkner) maar ook uit de USA en Europa (o.a. Ward, Simpson, Willard, Volk, Hettlich en Kirpensteijn).

Datum/data: 25-27 maart 2021
Tijdstip: 09:45-20:40 uur

Programma: Het programma bestaat uit live presentaties, meestal door twee sprekers die verschillende facetten van eenzelfde thema bespreken, gevolgd door een uitgebreide interactieve sessie. Voorts zijn er ruim 100 webinars die op elk moment bekeken kunnen worden, en is er de mogelijkheid tot netwerken en bezoek aan de virtuele beurs.

Kosten: £99 voor BSAVA en FECAVA-leden (incl. KNMvD/SAVAB).

Accreditatiepunten*: RACE accreditatie aangevraagd.

Doelgroep: Gezelschapsdierenartsen en paraveterinairen.

Overige opmerkingen: De nascholing wordt volledig in het Engels gegeven.

.

Belangrijke informatie:

Datum
25 maart 2021
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Congres
Doelgroep
Gezelschapsdieren