0 accreditatie
punten

Cluster Paard lunchsessie met advocaat Timo van Oosterhout

  18 oktober 2023  in Online

Iets waar je hoopt nooit mee te maken te krijgen, maar de meesten wel een keer overkomt: een (tucht)klacht. Hiervoor is het belangrijk dat je als paardendierenarts goed weet wat in dit soort gevallen je rechten en plichten zijn, en wat je kunt doen om die te voorkomen. Timo van Oosterhout is advocaat bij VvAA Legal en verleent regelmatig juridische bijstaand aan (paarden)dierenartsen. Hoewel een tucht(klacht) absoluut niet iets is om naar uit te kijken, kunnen we ze wél gebruiken als leermoment. Tijdens deze lunchsessie lopen we een aantal casussen door.


Inschrijven voor dit evenement

Deze online lunchsessie is via Microsoft Teams te volgen. Hiervoor is een laptop of pc met goed werkend internet met beeld en geluid nodig.

Datum

Woensdag 18 oktober 2023 van 12.00 – 12.45 uur

Spreker

Mr. Timo van Oosterhout

Voor wie

Voor leden van het Cluster Paard van de KNMvD

Tarief

Kosteloos

Extra informatie

Beperkt aantal plaatsen

Inschrijven & berichten

Inschrijven is mogelijk met je persoonlijke Vet-login.
Na je digitale aanmelding ontvang je een bericht van inschrijving.
Een aantal dagen voor aanvang van de lunchsessie ontvang je een bericht met praktische informatie en een link om deel te nemen.

Nog geen Vet-login? Als dierenarts kun je hier een Vet-login aanvragen.

Annulering

Let op: er zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail plaatsvinden. Telefonische annuleringen dienen altijd schriftelijk door de deelnemer te worden bevestigd. De KNMvD stuurt bij ontvangst van een annulering te allen tijde een bevestiging van die annulering. Annuleringen kun je doorgeven aan de afdeling Congressen en Evenementen, via cene@knmvd.nl

LET OP: Wij communiceren met je via het e-mailadres waarmee je met je VET login bent ingelogd. Hopelijk gebruik jij hiervoor een persoonlijk e-mailadres.

Belangrijke informatie:

Datum
18 oktober 2023
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Online
Vakgebieden
Persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Paard