0 accreditatie
punten

Cluster Paard lunchsessie met Caterina Termine

  7 juni 2023  in Online

Welzijn is een ‘hot topic’ in de paardensector, óók in de paardensport. Binnen de internationale paardensportbond FEI wordt er ook actief op paardenwelzijn ingezet. Ben je benieuwd welke onderzoeken de FEI in gang heeft gezet om paardenwelzijn te monitoren en verbeteren? Schuif dan op 7 juni aan tijdens de tweede online lunchsessie van Cluster Paard. Dierenarts Caterina Termine, Senior Veterinary Advisor bij de FEI, zal over de onderzoeken wat meer vertellen.


Inschrijven voor dit evenement

De onderzoeken hebben onder andere betrekking tot mogelijke welzijnsbelemmeringen van harnachement, en temperatuurproblemen in de endurance-sport. Tijdens de lunchsessie komen de uitkomsten van deze onderzoeken aan bod. Gezien de kleinschalige opzet van deze sessies is er veel mogelijkheid tot vragen stellen en interactie. Let op: de sessie is dit keer in het engels! 

Deze online lunchsessie is via Microsoft Teams te volgen. Hiervoor is een laptop of pc met goed werkend internet met beeld en geluid nodig.

Datum

Woensdag 7 juni 2023 van 12.00 – 12.45 uur

Spreker

Drs. Caterina Termine

Voor wie

Voor leden van het Cluster Paard van de KNMvD

Tarief

Kosteloos

Extra informatie

Beperkt aantal plaatsen

Inschrijven & berichten

Inschrijven is mogelijk met je persoonlijke Vet-login.
Na je digitale aanmelding ontvang je een bericht van inschrijving.
Een aantal dagen voor aanvang van de lunchsessie ontvang je een bericht met  praktische informatie en een link om deel te nemen.

Nog geen Vet-login? Als dierenarts kun je hier een Vet-login aanvragen.

Annulering

Let op: er zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail plaatsvinden. Telefonische annuleringen dienen altijd schriftelijk door de deelnemer te worden bevestigd. De KNMvD stuurt bij ontvangst van een annulering te allen tijde een bevestiging van die annulering. Annuleringen kun je doorgeven aan de afdeling Congressen en Evenementen, via cene@knmvd.nl

LET OP: Wij communiceren met je via het e-mailadres waarmee je met je VET login bent ingelogd. Hopelijk gebruik jij hiervoor een persoonlijk e-mailadres.

 

 

 

 

 

Belangrijke informatie:

Datum
7 juni 2023
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Online
Vakgebieden
Welzijn
Doelgroep
Paard