0 accreditatie
punten

Cursus (KNHS / FEI) paspoortdierenarts

  9 september 2024  in KNHS, de beek 125, 3852 PL Ermelo

Ben je een gediplomeerd dierenarts met ervaring in paarden en een CIBG registratie en wil je graag de bevoegdheid om FEI-paspoorten in te tekenen? Volg dan de Cursus FEI-paspoortdierenarts. Lees hieronder meer over deze opleiding.


Inschrijven voor dit evenement
Wat doet een FEI-paspoortdierenarts?

In het paardenpaspoort moeten de kentekenen (waaronder aftekeningen, haarwervels / kruinen en zwilwratten) van het paard/de pony worden ingetekend op de manier waarop de FEI voorschrijft op de daarvoor bestemde pagina’s. Het intekenen wordt heden ten dage vaak al bij het maken van het paspoort bij het veulen gedaan op het moment dat ook de transponder wordt geplaatst, maar vaak is dit niet (geheel) correct.
Heeft het paard een buitenlands paspoort, dan moet een Nederlandse FEI-paspoortdierenarts controleren of de kentekenen juist zijn ingetekend en dit bevestigen met een stempel en handtekening. Ook moet het transpondernummer worden gecontroleerd. Deelnemers worden opgenomen op de KNHS-lijst van FEI-paspoortdierenartsen waarna zij bevoegd zijn FEI-paspoorten in te tekenen c.q. te controleren op het correct zijn.

Toelatingseisen
  • Je bent een in Nederland geregistreerde (CIBG met ervaring in paarden)
  • Een lidmaatschap van de KNHS is niet verplicht voor deze cursus

De opleiding / cursus wordt gegeven in Ermelo en staat onder leiding van Prof.dr. M.M. Sloet van Oldruitenborgh-Oosterbaan. De cursus vindt op het KNHS centrum in Ermelo plaats op 9 september 2024 (aanvangstijd 19.30 uur – eindtijd circa 22.00 uur)

Kosten € 120,-

Inschrijven

Je kunt je via MijnKNHS.nl inschrijven. Ben je nog niet bij de KNHS bekend, registreer je dan eerst via Mijn KNHS.

Alleen bij voldoende deelname zal de cursusavond doorgaan.

Belangrijke informatie:

Datum
9 september 2024
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Cursus
Doelgroep
Paard