10.5 accreditatie
punten

Cursus rundveevoeding

  26 november 2019  in Wageningen

In deze cursus wordt aandacht besteed aan de stofwisseling van de koe, de energie- en mineralenhuishouding en de excretie van broeikasgassen door de koe. Er wordt gekeken naar het effect van voeding op de gezondheid van het dier en diverse voeding strategieën komen aanbod. Een bezoek aan een melkveebedrijf is ook inbegrepen. Docenten: Dr. Ir. […]


Inschrijven voor dit evenement

In deze cursus wordt aandacht besteed aan de stofwisseling van de koe, de energie- en mineralenhuishouding en de excretie van broeikasgassen door de koe. Er wordt gekeken naar het effect van voeding op de gezondheid van het dier en diverse voeding strategieën komen aanbod. Een bezoek aan een melkveebedrijf is ook inbegrepen.

Docenten:

Dr. Ir. J. Dijkstra e.a.

Datum:

Dinsdag 26 en woensdag 27 november 2019

Doelgroep:

Wo en hbo werkzaam in rundveesector en aanverwante voerindustrie

Locatie:

Wageningen Campus

Link/contactgegevens om in te schrijven:

Klik hier om je aan te melden.

Accreditatiepunten:

10.5

Meer informatie:

Flyer_Cursus_Rundveevoeding_2019

Belangrijke informatie:

Datum
26 november 2019
Accreditatie punten
10.5 punten
Categorie
Cursus
Vakgebieden
Voeding
Doelgroep
Landbouwhuisdieren
Dierenarts