0 accreditatie
punten

Dagexcursie Nationaal Hippisch Centrum Ermelo en Elburg

  14 november 2023  in Ermelo

De KNMVD reisgroep senioren organiseert op 14 november een dagexcursie naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo voor leden van de KNMvD, ouder dan 55 jaar, en hun partners. De aanmelding sluit op 10 november. Programma 10.00 – 10.30 uur ontvangst met koffie, thee en koek 11.00 – 12.00 uur rondleiding Nationaal Hippisch Centrum (adres: […]


Inschrijven voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk.

De KNMVD reisgroep senioren organiseert op 14 november een dagexcursie naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo voor leden van de KNMvD, ouder dan 55 jaar, en hun partners. De aanmelding sluit op 10 november.

Programma
  • 10.00 – 10.30 uur ontvangst met koffie, thee en koek
  • 11.00 – 12.00 uur rondleiding Nationaal Hippisch Centrum (adres: De Beek 125, 3852 PL Ermelo. Navigatieroute via de Beek 101 ‑ ingang 5)
  • 12.00- 13.30 uur uitgebreid lunchbuffet
  • Na het buffet vertrekken we voor een stadswandeling naar Elburg. (De wandeling start vanaf Jufferenstraat 8, Museum Elburg/VVV Elburg. Gratis parkeren op Havenkade 8081 GP Elburg)
  • Na de wandeling is er nog gelegenheid na te borrelen in één van de vele cafés.
Over Elburg

Elburg is een van de meest bezienswaardige Hanzesteden van Nederland, gelegen aan de Veluwse randmeren. Ooit was Elburg een vissers- en handelsplaatsje dat rechtstreeks op de Zuiderzee uitkeek. In Elburg maken we een stadswandeling onder leiding van gidsen. Zij vertellen ons over de geschiedenis en monumenten van Elburg. Wilt u nog één van de vele musea wilt bezoeken, neem uw museumkaart mee.

Kosten

Kosten voor deze excursie bedragen € 50,- excl. btw per persoon.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar Hans Lambeek 06-53393016 of Nel Warringa 06-51185082.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk met je persoonlijke Vet-login. Na je digitale aanmelding ontvang je een bericht van inschrijving.
Geeft u ook aan of wij uw gegevens mogen gebruiken, voor de carpoollijst en voor de communicatie?

Nog geen Vet-login?

Als dierenarts (KNMvD en niet KNMvD lid) kun je hier een Vet-login aanvragen.

Annulering:

Let op: er zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail plaatsvinden. Telefonische annuleringen dienen altijd schriftelijk door de deelnemer te worden bevestigd. De KNMvD stuurt bij ontvangst van een annulering te allen tijde een bevestiging van die annulering. Annuleringen kun je doorgeven aan de afdeling Congressen en Evenementen, via cene@knmvd.nl

LET OP: Wij communiceren met je via het e-mailadres waarmee je met je VET login bent ingelogd. Hopelijk gebruik jij hiervoor een persoonlijk e-mailadres.

Belangrijke informatie:

Datum
14 november 2023
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Excursie
Doelgroep
Dierenarts
Inschrijven helaas niet meer mogelijk.