0 accreditatie
punten

De alpaca

  22 november 2021  in Faculteit Diergeneeskunde / online

Deze cursus behandelt de basis van diergeneeskundige zorg rondom alpaca’s.


Inschrijven voor dit evenement

Steeds meer dierenartsen krijgen in hun werk met alpaca’s te maken, terwijl ze in hun opleiding weinig onderwijs over deze dieren hebben gehad. Voor dierenartsen die graag meer willen leren over alpaca’s stelt de faculteit het masterkeuzevak ‘Alpaca’ open voor professionals. Deze cursus behandelt de basis van diergeneeskundige zorg rondom alpaca’s.

Deze cursus is een keuzevak voor masterstudenten diergeneeskunde en heeft als doel om de cursist de basis mee te geven over de (eerstelijns) diergeneeskundige zorg rondom de alpaca. Voor dierenartsen die in hun werk met alpaca’s te maken krijgen en meer willen weten over deze dieren, is een aangepast pakket samengesteld. Dit pakket bestaat uit zes colleges over verschillende onderwerpen en een vragenuur (‘Meet the Expert’) met een alpacadierenarts. Veelvoorkomende aandoeningen worden besproken en is er ruimte voor vragen en discussie.

De colleges zijn live te volgen (fysiek of online, zie programma in de inschrijflink), maar worden ook opgenomen om op een later moment te bekijken. Zo is de cursus goed aan te passen aan het werkschema van professionals.

https://www.uu.nl/professionals/programmas/de-alpaca

 

Belangrijke informatie:

Datum
22 november 2021
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Cursus
Vakgebieden
Gezondheid en Welzijn
Doelgroep
Kleine Herkauwer