0 accreditatie
punten

De huid optimaal behandeld: verbanden en hechten (incl. practicum; voor paraveterinairen)

  2 november 2023  in Vetami Trainingscentrum Laageinde 3 4013CT Kapel-Avezaath Nederland

Als paraveterinair word je vaak om advies gevraagd over het verband, maar ook wanneer de hechtingen eruit moeten. Deze cursus gaat je leren hoe een verband wordt aangelegd, wat de zorg rondom het verband is. En leert jou alle hechtmaterialen en wat goede hechttechnieken zijn.


Inschrijven voor dit evenement
Wat ga je leren?

Het leren aanleggen en beoordelen van verbanden bij hond en kat. Het leren hechten van eenvoudige wonden. Materialenleer van verbanden, hechtmaterialen.
De cursus voor paraveterinairen waarin het hechten geleerd wordt met daarbij de zorg omheen de juiste aanleg van verschillende verbanden.

Het plaatsen van verbanden is een kunst op zich. Om een verband goed aan te leggen en het dier ook de juiste voordelen te geven vraagt enige oefeningen. IN deze cursus leer je alles over de verschillende verbanden en hoe deze aan te leggen. Daarnaast wordt je al paraveterinair vaak gevraagd om hechtingen te verwijderen of te helpen bij het plaatsen ervan. Welke hechtingen zijn er en welk hechtmateriaal is er allemaal voorhanden? Ook hier krijg je antwoord op en gaan je ervaring opdoen tijdens de cursus.

Aanvullende informatie:

Alle oefenmaterialen en het instrumentarium voor de cursus worden volledig verzorgd door Vetami

 

Belangrijke informatie:

Datum
2 november 2023
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Cursus
Vakgebieden
Wondbehandeling
Doelgroep
Gezelschapsdieren