0 accreditatie
punten

Dermatologie – Module 5: Therapie voor de dermatologische patiënt

  12 april 2022  in IVC Evidensia Academy, Nijverheidsweg 1b, 3433 NP Nieuwegein

De dermatologische patiënt is misschien wel een van de meest veeleisende patiënt in de praktijk met betrekking tot een correcte en vaak intensieve behandeling. Hoe zit het ook alweer met de werkingsmechanismen van de farmaca die we dagelijks al jaren gebruiken? En hoe met die van de nieuwere medicamenten? Hoe gaan we om met immuunsuppressiva? […]


Inschrijven voor dit evenement

De dermatologische patiënt is misschien wel een van de meest veeleisende patiënt in de praktijk met betrekking tot een correcte en vaak intensieve behandeling.
Hoe zit het ook alweer met de werkingsmechanismen van de farmaca die we dagelijks al jaren gebruiken? En hoe met die van de nieuwere medicamenten? Hoe gaan we om met immuunsuppressiva? Waar moeten we rekening mee houden met het gebruik van antibiotica en hoe kunnen we dit verminderen of zelfs geheel vermijden? Hoe kunnen we maximaal gebruik maken van supplementaire therapie?

Antwoorden op al deze vragen zullen gegeven worden in deze module aan de hand van theorie en casuïstieken.

Het doel van deze cursus is bewustwording bij het voorschrijven van medicatie te creëren, zodat de patiënt en zijn of haar eigenaar sneller en effectiever geholpen worden, met het oog op gezondheid, welzijn en de kosten voor de eigenaar.

Deze cursus wordt gegeven door Annette van der Lee (DipECVD).

Belangrijke informatie:

Datum
12 april 2022
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Cursus
Vakgebieden
(Laboratorium)diagnostiek
Doelgroep
Gezelschapsdieren