4 accreditatie
punten

Digitale Open IOD Communicatie GD met st Anna Advies

  22 juni 2021  in digitaal via Zoom

Tijdens deze digitale IOD-bijeenkomsten bespreken we waar je tegenaan loopt tijdens een consult als je een fout moet toegeven, of gaat communiceren over geld.


Inschrijven voor dit evenement
Korte inleiding:

Tijdens deze digitale IOD-bijeenkomsten bespreken we waar je tegenaan loopt tijdens een consult als je een fout moet toegeven, of gaat communiceren over geld. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers om voor goede interactie te kunnen zorgen. Je bespreekt casuïstiek uit eigen praktijk met als doel om te leren van elkaars kennis, kunde en ervaring. Saskia Nab (St. Anna Advies) is de beide avonden aanwezig en zal haar visie geven. Onder leiding van gekwalificeerde IOD-begeleider Danse Sonneveld ga je met gezelschapsdierencollega’s aan de slag.

Spreker:

Saskia Nab (st Anna Advies)

Data:

22 juni en 30 juni

Tijdstip:

19:30-22:00 uur

Programma:

De eerste avond richten we ons op het toegeven van fouten, de tweede avond gaan we in op het communiceren over geld. Als voorbereiding gebruiken we de Veterinary Dialogue Trainer (VDT). Hierdoor hebben we direct interessante casuïstiek om te bespreken. Daarnaast bieden we ook ruimte voor het bespreken van je eigen casuïstiek.

Kosten:
  • €180,- met ICOVet abonnement
  • €200,- zonder ICOVet abonnement
Accreditatiepunten:

2 punten per avond, 4 in totaal.

Doelgroep:

Dierenartsen gezelschapsdieren.

Overige opmerkingen:

Inschrijving is voor deelname aan twee avonden. Aanmelden voor één losse IOD-avond is niet mogelijk. Het gebruik van het Veterinary Dialogue Trainer account twv €20,- gedurende een maand is bij deze prijs inbegrepen.

 

Belangrijke informatie:

Datum
22 juni 2021
Accreditatie punten
4 punten
Categorie
Intercollegiaal Overleg Dierenartsen (IOD)
Vakgebieden
Persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Gezelschapsdieren