2 accreditatie
punten

Digitale startbijeenkomst IOD-groep Gezelschapsdierenartsen

  28 augustus 2023  in Online

Wil jij sparren met andere GD-dierenartsen over patiënten waar jij vastloopt? Of patiënten waarover je graag van collega’s hoort vanuit welke invalshoek zij het behandeltraject bekijken en opstarten? Welke diagnostiek? Welke medicatie? Welke (mogelijke) uitkomsten? Kortom, wil jij graag samen sparren met collega’s over casuïstiek gezelschapsdieren om zodoende van en met elkaar te leren? Meld […]


Inschrijven voor dit evenement

Wil jij sparren met andere GD-dierenartsen over patiënten waar jij vastloopt? Of patiënten waarover je graag van collega’s hoort vanuit welke invalshoek zij het behandeltraject bekijken en opstarten? Welke diagnostiek? Welke medicatie? Welke (mogelijke) uitkomsten? Kortom, wil jij graag samen sparren met collega’s over casuïstiek gezelschapsdieren om zodoende van en met elkaar te leren? Meld je aan voor de startbijeenkomst van de digitale IOD-groep voor gezelschapsdierenartsen!

De bijeenkomst zal van start gaan met een kennismaking, daarna zal de door jullie ingebrachte casuïstiek worden besproken en er wordt gekeken naar de wensen en de mogelijkheden van de groep om hierna samen met intercollegiaal overleg verder te gaan.

Doe je mee? denk dan alvast na over een casus waar je onlangs tegenaan bent gelopen die je graag met de groep zou bespreken (beeldmateriaal is hierbij ook welkom). Van tevoren al een casus bedacht? Stuur deze dan naar info@icovet.nl. Dan kan hier tijdens de sessie op worden ingespeeld.

Tijdens de bijeenkomst zal een erkende IOD-begeleider vanuit ICOVet aanwezig zijn als procesbegeleider.

Ben je er ook bij?

Wanneer: maandag 28 augustus 2023, 19:30 tot 21:30 uur.
Waar: Digitaal via Zoom
Kosten: € 68,- p.p., excl. btw.

Verder nog vragen? Deze zijn ook welkom via info@icovet.nl

Belangrijke informatie:

Datum
28 augustus 2023
Accreditatie punten
2 punten
Categorie
Intercollegiaal Overleg Dierenartsen (IOD)
Doelgroep
Gezelschapsdieren