0 accreditatie
punten

DIMEO Connect: met Lisette De Ruigh Directeur Keuren bij de NVWA

  9 april 2024  in Online via Teams

Het beroep dierenarts strekt veel verder dan alleen de praktijk. Er is een breed scala aan mogelijkheden en zij vervullen diverse belangrijke rollen in onze samenleving. Wil je ontdekken welke carrièrepaden er nog meer zijn buiten de praktijk? Dan nodigen we je uit voor een inspirerende DIMEO Connect, waar een dierenarts in een online sessie zijn/haar persoonlijke ervaringen deelt en je laat zien dat hun rol veel verder reikt dan alleen de praktijk. Laat je inspireren door de verhalen van dierenartsen die hun passie op verschillende manieren inzetten.


Inschrijven voor dit evenement

Voor de eerste DIMEO Connect sluit Lisette de Ruigh aan. Zij is sinds 2020 directeur Keuren bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Daarvoor heeft ze verschillende rollen bekleed onder andere als directeur bij de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen en diverse managementfuncties in de agrarische, biotechnologische, farmaceutische en leisure industrie.

Hoe is haar loopbaan verlopen en hoe heeft dat bijgedragen aan de rol die zij nu vervult als directeur Keuren? Hoor het allemaal in de eerste DIMEO Connect sessie op 9 april 2024 om 16.00. Gezien de kleinschalige (online) opzet van de sessie is er voldoende ruimte voor vragen. Deelname is gratis voor KNMvD-leden.

Praktische informatie

Naam: DIMEO Connect met Lisette de Ruigh
Datum: 9 april 2024
Tijd: 16:00 uur tot 17:00 uur
Kosten: Gratis voor KNMvD-leden en NVWA-dierenartsen (gebruik bij je aanmelding je NVWA-mailadres).
Aanmelden: klik hier

Extra informatie

Maximaal 50 deelnemers
Deze online sessie is via Microsoft Teams te volgen. Hiervoor is een laptop of pc met goed werkend internet met beeld en geluid nodig.

Inschrijven & berichten

Inschrijven is mogelijk met je persoonlijke Vet-login.
Na je digitale aanmelding ontvang je een bericht van inschrijving.
Een aantal dagen voor de cursusdatum ontvang je een bericht met een link om deel te nemen.

Nog geen Vet-login?

Als KNMvD lid kun je hier een Vet-login aanvragen.

Annulering

Let op: er zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail plaatsvinden. Telefonische annuleringen dienen altijd schriftelijk door de deelnemer te worden bevestigd. De KNMvD stuurt bij ontvangst van een annulering te allen tijde een bevestiging van die annulering. Annuleringen kun je doorgeven aan de afdeling Congressen en Evenementen, via cene@knmvd.nl

LET OP: Wij communiceren met je via het e-mailadres waarmee je met je VET login bent ingelogd. Hopelijk gebruik jij hiervoor een persoonlijk e-mailadres.

 

Belangrijke informatie:

Datum
9 april 2024
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Online
Vakgebieden
Persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
DIMEO