0 accreditatie
punten

Dutch Pork Expo

  20 april 2021  in Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Misschien heb je het al gehoord: Dutch Pork Expo 2021 heeft een nieuwe datum. In samenspraak met de huidige exposanten is de vakbeurs verplaatst naar 20 en 21 april 2021. Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch opent dan voor het eerst haar deuren voor Nederlands enige vakevent voor de gehele varkenssector.


Inschrijven voor dit evenement

4832 varkenshouders en andere professionals bezochten de beurs in 2019.
79% van de bezoekers gaf aan Dutch Pork Expo weer te bezoeken.
76% van de bezoekers vond op Dutch Pork Expo wat hij/zij zocht.

Kennisplatform
Naast een goedgevulde en gevarieerde beursvloer, biedt Dutch Pork Expo haar bezoekers ook een actueel inhoudelijk programma. Een aantal sprekers kunnen we al aankondigen. Huub Fransen van Fransen Gerrits vertelt een mooi en inspirerend verhaal vanuit de periferie. En Arjen van der Hoek van RedVan vertelt onze bezoekers alles over waarom een gezonde zeug de basis is van alles. In het Smart Farming Centre laten we bezoekers kennismaken met ‘future proof’ boeren. In aanloop naar de beurs volgt er meer informatie over het Smart Farming Centre.

Veilige beursdeelname
Een deelname aan Dutch Pork Expo moet uiteraard op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden. Beursorganisator Easyfairs, waar de beurs onderdeel van is, neemt hiervoor verschillende maatregelen.

Meer informatie

Belangrijke informatie:

Datum
20 april 2021
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Congres
Doelgroep
Varken
Diersoort overschrijdend