accreditatiepunten
in aanvraag

European Bovine Congress

  11 september 2019  in 's Hertogenbosch

In samenwerking met o.a. VGH wordt van 11-13 sept 2019  een European Bovine Congress georganiseerd in het Evenementen Centrum 1931 in ‘s Hertogenbosch. Het thema van het congress is “Your Veterinary Toolbox”, waarbij ook allerlei maatschappelijke aspecten aan de orde komen.


Inschrijven voor dit evenement

In samenwerking met o.a. VGH wordt van 11-13 sept 2019  een European Bovine Congress georganiseerd in het 1931 Congrescentrum in ‘s Hertogenbosch. Dit congress valt samen met de jaarvergadering van de Europese Rundvee Specialisten (ECBHM) en biedt de Nederlandse dierenarts een unieke mogelijkheid om zijn kennis te vergroten. Het thema van het congress is “Your Veterinary Toolbox“, waarbij ook allerlei maatschappelijke aspecten aan de orde komen.

Tot 29 april a.s. (24.00 uur CET) is het nog mogelijk een Abstract in te dienen voor het houden van een voordracht of een posterpresentatie tijdens het congres. lees in deze bijlage meer informatie.

Topics:

De onderwerpen die tijdens dit congres aan bod komen zijn: Animal Welfare, Antimicrobials, Communication, Economy, Emerging Diseases, Fertility, Foot Health, Infectious Diseases, Housing, Mental Health, Metabolic Diseases, Nutrition, Parasitology, Precision Dairy Farming, Transition Cow Management, Udder Health, Youngstock.

Doelgroep:

Landbouwhuisdierenartsen

Data:

11-13 sept 2019

Programma:

Klik hier voor een programma overzicht.

Locatie:

1931 Congrescentrum, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ‘s-Hertogenbosch

Accreditatie:

Voor deelname aan dit congres ontvang je 16 CPD punten. Deze punten kunnen niet worden meegerekend als accreditatiepunten voor je registratie bij het CKRD. CPD-punten zijn erkend door de Stichting Geborgde Dierenartsen en Stichting Paard.

Tarieven:

Registratie is mogelijk vanaf 1 april 2019. De tarieven zullen voordien bekend worden gemaakt op de website van dit congres.

Belangrijke informatie:

Datum
11 september 2019
Accreditatie punten
In aanvraag
Categorie
Congres
Doelgroep
Landbouwhuisdieren