28 accreditatie
punten

Gratis KoeSignalen® training voor 2 extra lactaties

  31 mei 2021  in Bij u in de dierenartsenpraktijk of op CowSignals® Training Centrum

Korte inleiding: KoeSignalen liefhebber Joep Driessen gaat samen met dierenartsen en veehouders uit het hele land aan de slag voor duurzaamheid! Melkveehouders kunnen in het voorjaar van 2021 via mijn.rvo.nl een SABE-voucher aanvragen. Door het inzetten van de voucher hoeft een veehouders geen overige kosten te investeren. Als u binnen de dierenartsenpraktijk de training aanbiedt, […]


Inschrijven voor dit evenement
Korte inleiding:

KoeSignalen liefhebber Joep Driessen gaat samen met dierenartsen en veehouders uit het hele land aan de slag voor duurzaamheid!
Melkveehouders kunnen in het voorjaar van 2021 via mijn.rvo.nl een SABE-voucher aanvragen. Door het inzetten van de voucher hoeft een veehouders geen overige kosten te investeren.
Als u binnen de dierenartsenpraktijk de training aanbiedt, d.m.v. een brochure, kunnen veehouders zich inschrijven via uw eigen praktijk.
Voor alle aangemelde veehouders, met een SABE-voucher, vind in het najaar een KoeSignalen® training plaats. Deze training is gratis te volgen voor veehouders, dit is mogelijk door het subsidiegeld van een SABE-voucher (t.w.v. 1500,-).
Per 10 deelnemende veehouders binnen de praktijk mag 1 dierenarts gratis aansluiten. Als dank voor het verspreiden en contacten onderhouden met de veehouders.

Speker(s)/Docent(en):

Joep Driessen

Data:

Aanvragen SABE-voucher = mei 2021
Groepstraining = winter 2021

Tijdstip:

In overleg met DAP en Joep Driessen

Programma:

De training bestaat uit een zeer interessante en praktische online voorbereiding. Waarbij veehouders (+ aangesloten dierenarts) online filmpjes bekijken wanneer het hen uitkomt. Het online deel bestaat uit een KoeSignalen® training en stressvrij omgaan met vee training. Daarnaast komen er 2 live trainingsdagen. Waarvan 1 dag in het teken staat van KoeSignalen en de andere dag in het teken van stressvrij omgaan met vee. In de ochtend krijgen veehouders praktische tips en theorie om de levensduur te verlengen met 2 lactaties. In de middag vindt een bedrijfsbezoek plaats op een melkveebedrijf.
Alles in de training staat in het teken van bedrijfsblindheid doorbreken, ziekte voorkomen en meer leren over het verlengen van de levensduur met 2 lactaties.

Kosten:

1 SABE-voucher voor melkveehouders,
Per 10 deelnemende veehouders 1 dierenarts gratis (op kosten van CowSignals®)

Doelgroep:

Rundveedierenartsen en melkveehouders

Overige opmerkingen:

Wilt u als dierenartsenpraktijk ook deze gratis training organiseren binnen uw praktijk? Mail dit dan naar: info@cowsignals.com en vermeld daarbij de naam van uw dierenartsenpraktijk.
Al het voorwerk (brochure en kant-en-klare mails) zijn al opgesteld door CowSignals® Training Company. U hoeft ze enkel te verspreiden en een groep veehouders te binden.
Als dierenarts levert het u naast een leerzame training extra klantenbinding door een gezamenlijke activiteit. Maar ook meer individueel advies door samen met veehouders de adviezen/tips uit de training op te volgen en uit te werken.

Algemene DAP Brochure SABE-vouchers voor CowSignals & Stress-vrij omgaan met koeien

Belangrijke informatie:

Datum
31 mei 2021
Accreditatie punten
28 punten
Categorie
Overig
Doelgroep
Rundvee