8 accreditatie
punten

Grip op je Prijs rundvee praktijken

  15 juni 2023  in soest

Meer dan 80% van de deelnemers aan ‘Grip op je prijs’ ziet binnen korte tijd een positief resultaat van hun prijsbeleid. Jouw praktijk streeft naar duidelijkheid en transparantie in het prijsbeleid, dat nauw verbonden is met de identiteit van de praktijk. Jij en je collega’s willen doordachte en goed onderbouwde beslissingen nemen over de tarieven […]


Inschrijven voor dit evenement

Meer dan 80% van de deelnemers aan ‘Grip op je prijs’ ziet binnen korte tijd een positief resultaat van hun prijsbeleid.
Jouw praktijk streeft naar duidelijkheid en transparantie in het prijsbeleid, dat nauw verbonden is met de identiteit van de praktijk. Jij en je collega’s willen doordachte en goed onderbouwde beslissingen nemen over de tarieven en zorgen voor uniformiteit tussen dierenartsen in aanbod en prijs.

Maar simpel is dat niet. Veel dierenartsen vinden het lastig om een goed en duurzaam prijsbeleid te ontwikkelen. Vaak worden de prijzen bepaald zonder duidelijke strategie en/of onderbouwing. Historie en omgeving zijn een veelgehoorde reden waarom de prijs de prijs is. Veelal mist de uniformiteit tussen wat wel, maar vooral wat niet wordt gerekend. En weet jij welke impact prijsveranderingen hebben op de omzet van de praktijk?

Daarom zoek jij naar manieren om meer grip te krijgen op het prijsbeleid van jouw praktijk. Want jij wil alles leren over prijsmodellen en het toepassen van kostprijsberekeningen. Alles wat te maken heeft met het ontwikkelen van een gezond en duurzaam prijsbeleid. Al jouw vragen worden behandeld tijdens de training ‘Grip op je Prijs’.

Waarom kies jij voor deze training
  • Winstgevendheid
  • Identiteit
  • Duidelijkheid voor team & in samenwerking = teamspirit
  • Ruimte voor investeringen en ontwikkeling van personeel en praktijk
Na deze training heb je deze vaardigheden ontwikkeld
  • Methodes voor prijsbepaling
  • Kostprijsberekeningen
  • Impact van prijsstijgingen en -dalingen op je winstmarges
  • Deze training is helemaal toegepast op rundveepraktijken.

meer informatie of aanmelden kan via https://www.digiredo.nl/training-en-advies-1/grip-op-je-prijs-rundvee-open-training/

Belangrijke informatie:

Datum
15 juni 2023
Accreditatie punten
8 punten
Categorie
Coaching
Vakgebieden
Persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Rundvee