0 accreditatie
punten

Ins en outs van SARA bij melkvee

  24 september 2020  in GD - Deventer

Korte inleiding: Een cursus waarin het belang van een gezonde penswerking, diagnostiek, risicofactoren en verschillende casuïstieken worden behandeld. De laatste wetenschappelijke inzichten over subacute pens verzuring (SARA) bij melkvee in één overzichtelijke praktische middag voor rundveedierenartsen en voeradviseurs! Spreker(s)/Docent(en): Nog niet bekend Datum/data: 24 september 2020 Tijdstip: 13.00-17.00 uur Programma: Tijdens deze cursus leert u […]


Inschrijven voor dit evenement

Korte inleiding: Een cursus waarin het belang van een gezonde penswerking, diagnostiek, risicofactoren en verschillende casuïstieken worden behandeld. De laatste wetenschappelijke inzichten over subacute pens verzuring (SARA) bij melkvee in één overzichtelijke praktische middag voor rundveedierenartsen en voeradviseurs!

Spreker(s)/Docent(en): Nog niet bekend

Datum/data: 24 september 2020
Tijdstip: 13.00-17.00 uur

Programma: Tijdens deze cursus leert u hoe SARA ontstaat en hoe u het risico op het ontstaan van SARA kunt minimaliseren. Na deze cursus weet u dat preventie veel meer is dan de speekselproductie tijdens herkauwen of meer
structuur voeren. De verworven kennis is direct toepasbaar in de praktijk.

Kosten: 495 euro excl. BTW

Doelgroep: Dierenartsen

Belangrijke informatie:

Datum
24 september 2020
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Overig
Doelgroep
Landbouwhuisdieren
Paraveterinair