0 accreditatie
punten

INTERACTIEVE WORKSHOP: Persoonlijkheidsanalyse via de DISC methode

  11 maart 2022  in Faculteit Diergeneeskunde, Merelbeke, Raadzaal (ingang 2)

INTERACTIEVE WORKSHOP: Persoonlijkheidsanalyse via de DISC methode als basis voor beter samenwerken met collega’s en klanten. Beschrijving: D (Dominant) I (Invloedrijk) S (Stabiel) C (Consciëntieus) geeft mensen een diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. Optimaal samenwerken en communiceren met collega’s en klanten past in een ideale wereld maar is ook een […]


Inschrijven voor dit evenement

INTERACTIEVE WORKSHOP: Persoonlijkheidsanalyse via de DISC methode als basis voor beter samenwerken met collega’s en klanten.

Beschrijving:
D (Dominant) I (Invloedrijk) S (Stabiel) C (Consciëntieus) geeft mensen een diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. Optimaal samenwerken en communiceren met collega’s en klanten past in een ideale wereld maar is ook een hele uitdaging. Leer eerst jezelf beter kennen door je eigen profiel te ontdekken om er dan ook in te slagen dat van anderen te herkennen. Tijdens een zeer interactieve workshop zal je het DISC model ontdekken en toepassen, een model dat je zal helpen om die betere en positievere connectie te maken met de mensen waarmee je in contact komt.

Lesgevers:
Dhr. Thierry Kennis

Maximum 25 deelnemers, wees er dus snel bij!

Prijs:
Standaardprijs: 125 euro
Afgestudeerd in 2021: 90 euro

Inlichtingen:
Voor inlichtingen kan u terecht via email op acvetmed@ugent.be
of telefonisch op 0032 9 264 76 55

Belangrijke informatie:

Datum
11 maart 2022
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Workshop/practicum
Vakgebieden
Persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Dierenarts