0 accreditatie
punten

Interpretatie laboratoriumuitslagen deel I

  16 februari 2021  in Faculteit Diergeneeskunde, Utrecht Science Park, Utrecht, of indien nodig online

Korte inleiding: In het diagnostisch proces is laboratoriumonderzoek vaak een essentieel onderdeel. De interpretatie van laboratoriumuitslagen kan echter lastig en tijdrovend zijn, waardoor soms belangrijke informatie onopgemerkt blijft. Het einddoel van deze interactieve workshop is het oplossen van een klinische puzzel. Speker(s)/Docent(en): prof. dr. H.S. (Hans) Kooistra Datum/data: 16 februari 2021 Tijdstip: 1 dagdeel, 13:30-18:30 […]


Inschrijven voor dit evenement

Korte inleiding: In het diagnostisch proces is laboratoriumonderzoek vaak een essentieel onderdeel. De interpretatie van laboratoriumuitslagen kan echter lastig en tijdrovend zijn, waardoor soms belangrijke informatie onopgemerkt blijft. Het einddoel van deze interactieve workshop is het oplossen van een klinische puzzel.

Speker(s)/Docent(en): prof. dr. H.S. (Hans) Kooistra

Datum/data: 16 februari 2021
Tijdstip: 1 dagdeel, 13:30-18:30 uur

Programma: In deze interactieve workshop passeren, onder de bezielende leiding van Hans Kooistra, tal van klinisch-chemische parameters bij hond en kat de revue. De nadruk ligt op een systematische aanpak. Steeds wordt geprobeerd de maximale hoeveelheid aan informatie uit een parameter te halen, met als einddoel: het oplossen van de klinische puzzel.

Locatie: Faculteit Diergeneeskunde, Utrecht Science Park, Utrecht, of indien nodig online

Kosten: €175,00

Doelgroep:
Voor zowel startende als meer ervaren dierenartsen die meer willen halen uit laboratoriumuitslagen

Belangrijke informatie:

Datum
16 februari 2021
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Workshop/practicum
Vakgebieden
(Laboratorium)diagnostiek
Doelgroep
Diersoort overschrijdend