4 accreditatie
punten

Interpretatie laboratoriumuitslagen deel II

  9 december 2021  in Faculteit Diergeneeskunde, Utrecht Science Park, Utrecht

Korte inleiding: In deze zeer interactieve workshop zullen, onder de bezielende leiding van Hans Kooistra, tal van klinisch-chemische parameters bij hond en kat de revue passeren. Speker(s)/Docent(en): prof. dr. H.S. (Hans) Kooistra. Datum/data: 9 december 2021 Tijdstip: 1 dagdeel, 13:30-18:00 uur Programma: Na een korte opfrissing van de parameters die we tijdens de eerste workshop […]


Inschrijven voor dit evenement
Korte inleiding:

In deze zeer interactieve workshop zullen, onder de bezielende leiding van Hans Kooistra, tal van klinisch-chemische parameters bij hond en kat de revue passeren.

Speker(s)/Docent(en):

prof. dr. H.S. (Hans) Kooistra.

Datum/data:

9 december 2021

Tijdstip:

1 dagdeel, 13:30-18:00 uur

Programma:

Na een korte opfrissing van de parameters die we tijdens de eerste workshop hebben besproken, passeren ook tijdens deel 2 van deze interactieve workshop weer tal van klinisch-chemische parameters bij hond en kat de revue. Nadruk ligt op een systematische aanpak, waarbij steeds geprobeerd wordt de maximale informatie uit een parameter te persen, met als einddoel het oplossen van de klinische puzzel.

Kosten:

€225,00

Accreditatiepunten:

Na afronden van deel 1 en 2 ontvangt de deelnemer een digitaal certificaat voor 4 accreditatiepunten.

Doelgroep:

Practici die meer willen halen uit hun laboratoriumuitslagen, waarbij zowel aan startende als meer ervaren dierenartsen gedacht moet worden.

Overige opmerkingen:

Deze cursus is uitsluitend toegankelijk voor de deelnemers van de workshop ’Interpretatie laboratoriumuitslagen deel I’, zodat we direct op een meer gevorderd niveau kunnen starten.

Belangrijke informatie:

Datum
9 december 2021
Accreditatie punten
4 punten
Categorie
Workshop/practicum
Vakgebieden
(Laboratorium)diagnostiek
Doelgroep
Diersoort overschrijdend