4 accreditatie
punten

Interpretatie laboratoriumuitslagen deel II

  30 maart 2021  in Faculteit Diergeneeskunde, Utrecht Science Park, Utrecht

Korte inleiding: In het diagnostisch proces is laboratoriumonderzoek vaak een essentieel onderdeel. De interpretatie van laboratoriumuitslagen kan echter lastig en tijdrovend zijn, waardoor soms belangrijke informatie onopgemerkt blijft. Het einddoel van deze interactieve workshop is het oplossen van een klinische puzzel. Deze workshop is een vervolg op de workshop Interpretatie laboratoriumuitslagen deel I. Speker(s)/Docent(en): prof. […]


Inschrijven voor dit evenement

Korte inleiding: In het diagnostisch proces is laboratoriumonderzoek vaak een essentieel onderdeel. De interpretatie van laboratoriumuitslagen kan echter lastig en tijdrovend zijn, waardoor soms belangrijke informatie onopgemerkt blijft. Het einddoel van deze interactieve workshop is het oplossen van een klinische puzzel.
Deze workshop is een vervolg op de workshop Interpretatie laboratoriumuitslagen deel I.

Speker(s)/Docent(en): prof. dr. H.S. (Hans) Kooistra

Datum/data: 30 maart 2021
Tijdstip: 1 dagdeel, 13:30-18:30 uur

Programma:
In deze interactieve workshop passeren, onder de bezielende leiding van Hans Kooistra, tal van klinisch-chemische parameters bij hond en kat de revue. De nadruk ligt op een systematische aanpak. Steeds wordt geprobeerd de maximale hoeveelheid aan informatie uit een parameter te halen, met als einddoel: het oplossen van de klinische puzzel.

Kosten: €175,00

Accreditatiepunten*: Na afronden van deel 1 en 2 ontvangt de deelnemer een digitaal certificaat voor 4 accreditatiepunten.

Doelgroep: Voor zowel startende als meer ervaren dierenartsen die meer willen halen uit laboratoriumuitslagen.

Belangrijke informatie:

Datum
30 maart 2021
Accreditatie punten
4 punten
Categorie
Workshop/practicum
Vakgebieden
(Laboratorium)diagnostiek
Doelgroep
Diersoort overschrijdend