15 accreditatie
punten

Intervisie voor dierenartsen; start-up & reboot

  1 juli 2021  in op locatie of digitaal

Korte inleiding: Intervisie is gericht op het leren van ervaringen en van elkaar. In een intervisiegroep reflecteer je met vakgenoten op werkgerelateerde ervaringen met als doel je eigen rol in werksituaties te onderzoeken, jezelf dus beter te leren kennen en je handelingsrepertoire te verbreden. Speker(s)/Docent(en): Nicole Mastenbroek, Richta IJntema, Chantal Duijn, Danse Sonnenveld. Datum/data: De […]


Inschrijven voor dit evenement

Korte inleiding: Intervisie is gericht op het leren van ervaringen en van elkaar. In een intervisiegroep reflecteer je met vakgenoten op werkgerelateerde ervaringen met als doel je eigen rol in werksituaties te onderzoeken, jezelf dus beter te leren kennen en je handelingsrepertoire te verbreden.

Speker(s)/Docent(en): Nicole Mastenbroek, Richta IJntema, Chantal Duijn, Danse Sonnenveld.

Datum/data: De startmomenten hangen af van het aantal aanmeldingen. Het streven is om intervisiegroepen regionaal op te zetten en naar de levensfase van deelnemers. Dat betekent dat een groep zal starten op het moment dat er minimaal 8 aanmeldingen zijn die matchen.

Programma: De gehele cursus bestaat uit 5 e-modules en 3 contactmomenten van 3 uur, met een totale tijdsbelasting van 12 uur over 6 maanden.

Locatie: Intervisiebijeenkomsten worden, indien mogelijk in verband met de COVID-19 pandemie, regionaal en op locatie georganiseerd en zijn dus nooit ver weg. Indien bijeenkomsten op locatie onwenselijk zijn, worden deze digitaal aangeboden.

Kosten: €680,00

Accreditatiepunten*: De gehele nascholing wordt geaccrediteerd voor 15 nascholingspunten.

Doelgroep: Dierenartsen werkzaam in alle sectoren van het beroepsveld, ongeacht leeftijd en ervaring.

Belangrijke informatie:

Datum
1 juli 2021
Accreditatie punten
15 punten
Categorie
Intervisie
Vakgebieden
Persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Diersoort overschrijdend