15 accreditatie
punten

Intervisie voor dierenartsen

  1 november 2021  in E-modules en (zo mogelijk) fysieke intervisiesessies

“Because we can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.”
-Albert Einstein-

Dit nieuwe geaccrediteerde nascholingsinitiatief van de faculteit Diergeneeskunde en ICOVet, is je kans om je horizon te verbreden.


Inschrijven voor dit evenement
Korte inleiding:

“Because we can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.”
-Albert Einstein-

Dit nieuwe geaccrediteerde nascholingsinitiatief van de faculteit Diergeneeskunde en ICOVet, is je kans om je horizon te verbreden.

Spreker(s)/Docent(en):

faculteit Diergeneeskunde en ICOVet

Datum:

Vanaf 1 juni 2021

De startmomenten hangen af van het aantal aanmeldingen. Het streven is om intervisiegroepen regionaal op te zetten en naar de levensfase van deelnemers. Dat betekent dat een groep zal starten op het moment dat er minimaal 8 aanmeldingen zijn die matchen.

Tijdstip:

Zelf af te stemmen met de groep.

Programma:

Wie heeft niet af en toe behoefte om eens met iemand buiten de directe werkkring of de eigen praktijk  te praten over wat je bezig houdt in het werk, wat goed gaat en wat minder, waar je oplossingen voor zoekt of hebt gevonden, een ander geluid, een ander perspectief.

Het kan. ‘Intervisie voor dierenartsen’, een nieuw geaccrediteerd nascholingsinitiatief van de faculteit Diergeneeskunde en ICOVet, is je kans om je horizon te verbreden.

Tijdens intervisie deel en onderzoek je, in een kleine en vaste groep vakgenoten, en in een veilige omgeving, werk gerelateerde ervaringen. Het is een gestructureerde vorm van intercollegiale ondersteuning en coaching, waarbij grote of kleine vraagstukken worden ingebracht door deelnemers uit de intervisiegroep. Samen ga je op zoek naar meer inzicht en soms naar oplossingen of alternatieven. Met als doel je te blijven ontwikkelen, elkaar te inspireren en om het plezier in je werk vast te houden.

Zowel individuen als (kleine) groepen kunnen zich aanmelden voor ‘Intervisie voor dierenartsen’. Je leert door middel van 5 E-modules en drie begeleidde intervisiebijeenkomsten effectief intervisie uit te voeren. De drie intervisiebijeenkomsten worden begeleid door een intervisie-opleider en tevens coach.

Wij streven ernaar dat de groep na 3 intervisiebijeenkomsten zelfstandig verder gaat, waarbij twee van de deelnemers zijn opgeleid tot intervisiebegeleider voor de groep.

Doe je ook mee? Hoe meer mensen deelnemen, hoe beter we de groepen kunnen matchen op regio en levensfase.

Kosten:

€ 680,- (vrijgesteld van btw)

Accreditatiepunten:

15 nascholingspunten, waarvan 9 IOD-punten

Doelgroep:

Alle dierenartsen.

 

Belangrijke informatie:

Datum
1 november 2021
Accreditatie punten
15 punten
Categorie
Intervisie
Doelgroep
Diersoort overschrijdend