2 accreditatie
punten

Jong Cluster Paard: lezing PPID en EMS in de praktijk

  27 september 2023  in Utrecht

Speciaal voor bijna en pas afgestudeerde (tot 5 jaar na afstuderen) paardendierenartsen organiseert Jong Cluster Paard een lezing over PPID en EMS in de praktijk, twee veelvoorkomende aandoeningen waar paardendierenartsen vaak mee te maken hebben. Aan de hand van casussen vertelt spreker Els van den Berg over de klinische verschijnselen er behandeling.


Inschrijven voor dit evenement

De spreker, Els van den Berg, zal zelf casussen meenemen en presenteren. Door de casussen wordt laten zien welke patiënten de dierenarts tegen kan komen in het veld en wanneer er gedacht moet worden een EMS of PPID. Hier kan de praktiserende dierenarts ook voor eigen patiënten in de toekomst veel van leren. Tussendoor zullen vragen gesteld worden en zal de lezing zo interactief mogelijk worden gehouden.

De lezing vindt plaats bij de Universiteitskliniek voor Paarden in Utrecht (Yalelaan 112, 3584 CM Utrecht) op 27 september 2023 van 18.30 – 21.30. Avondeten is inbegrepen en start om 18.30.

Voor leden van de KNMvD en masterstudenten (lid of niet-lid) is de cursus gratis. Niet- KNMvD leden betalen € 75,- (exclusief btw) kosten. Dit bedrag is te restitueren wanneer een lidmaatschap bij de KNMvD wordt afgesloten*.

Voor deze bijeenkomsten geldt een maximum van 40 deelnemers, geef je snel op!

*alleen geldig mits het lidmaatschap binnen 2 maanden na deelname wordt afgesloten.

Datum

27 september 2023

Locatie

Faculteit Diergeneeskunde, Androclusgebouw, Yalelaan 1, 3584CL Utrecht

Programma

18.30 inloop met broodjes en soep
19.00 start lezing
21.30: eind lezing

Accreditatie

De lezing is aangemeld bij PE-Veterinair onder ID#523413, er zijn 2 CKRD-punten toegekend.

Tarieven

Gratis voor KNMvD-leden en masterstudenten
€ 75,- (exclusief btw) voor niet-leden
Ook profiteren van de ledenprijs? Lid worden kan hier
NIEUW: Starterslidmaatschap

Inschrijven

Als dierenarts is inschrijven mogelijk met je persoonlijke Vet-login.
Na je digitale aanmelding ontvang je een bericht van inschrijving en kort voor de cursusdatum ontvang je een bericht met praktische informatie.
Nog geen Vet-login? Als dierenarts kan je hier een Vet-login aanvragen.

Annulering

Let op: er zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail plaatsvinden. Telefonische annuleringen dienen altijd schriftelijk door de deelnemer te worden bevestigd. De KNMvD stuurt bij ontvangst van een annulering te allen tijde een bevestiging van die annulering. Annuleringen kun je doorgeven aan de afdeling Congressen en Evenementen, via cene@knmvd.nl

LET OP: Wij communiceren met je via het e-mailadres waarmee je met je VET login bent ingelogd. Hopelijk gebruik jij hiervoor een persoonlijk e-mailadres.

 

 

Belangrijke informatie:

Datum
27 september 2023
Accreditatie punten
2 punten
Categorie
Lezing
Vakgebieden
Interne diergeneeskunde
Doelgroep
Paard