accreditatiepunten
in aanvraag

Klinische Avonden Paard 2024

  6 februari 2024  in Moergestel

In 2024 bieden GD, PAVO en Virbac Nederland weer de Klinische Avonden Paard aan. Er zijn inspirerende lezingen georganiseerd die u zowel fysiek als online kunt volgen. De inhoud van deze kennisbijeenkomst kunt u direct toepassen in uw praktijk. Aanmelden voor de livestream kan tot 8 februari 12.00 uur. Tijdens deze avonden presenteren drie topsprekers […]


Inschrijven voor dit evenement

In 2024 bieden GD, PAVO en Virbac Nederland weer de Klinische Avonden Paard aan. Er zijn inspirerende lezingen georganiseerd die u zowel fysiek als online kunt volgen. De inhoud van deze kennisbijeenkomst kunt u direct toepassen in uw praktijk. Aanmelden voor de livestream kan tot 8 februari 12.00 uur.

Tijdens deze avonden presenteren drie topsprekers onderwerpen specifiek gericht op de dagelijkse praktijk voor paardendierenartsen. Met dit jaar:

  • Drs. Veronique Swagemakers: ‘Sportgeneeskunde en begeleiding van revalidatietrajecten in de praktijk’
  • Mevr. Paulien van de Graaff: ‘Welke aandachtsgebieden heeft het Ministerie van LNV op het gebied van paarden?’
  • Dr. Marco de Bruijn: ‘Diagnostiek en management van chronisch recidiverende koliek, wat kan je ermee in de eerstelijnspraktijk?’

Kortom twee interessante avonden met een interactief en uitdagend programma, vol informatie die direct toepasbaar is in de praktijk.

Data en locaties

  • Dinsdag 6 februari 2024 – EFMCenter te Moergestel (alleen live)
  • Donderdag 8 februari 2024 – Fletcher Hotel Epe-Zwolle met een bezoek aan Stal Blom Hulsman te Heerde (fysiek en online)

Overige informatie

Kosten voor deelname zijn € 55,00 per persoon. Voor de Klinische Avonden Paard zijn er punten aangevraagd bij PE veterinair en CPD.
Uitsluitend dierenartsen kunnen deelnemen aan de Klinische Avonden Paard.

Belangrijke informatie:

Datum
6 februari 2024
Accreditatie punten
In aanvraag
Categorie
Lezing
Vakgebieden
Actualiteiten