20 accreditatie
punten

NVFD symposium-on the move

  1 februari 2020  in Barneveld

De Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren bestaat 30 jaar Nadat in 1986 de eerste stappen gezet waren om dierfysiotherapie in Nederland op de kaart te zetten, was in 1988 de eerste cursus ‘dierfysiotherapie’ een feit. Een afgeronde humane opleiding fysiotherapie werd als vooropleiding verplicht gesteld. Om de belangen van de dierenfysiotherapeuten te behartigen werd […]


Inschrijven voor dit evenement

De Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren bestaat 30 jaar

Nadat in 1986 de eerste stappen gezet waren om dierfysiotherapie in Nederland op de kaart te zetten, was in 1988 de eerste cursus ‘dierfysiotherapie’ een feit. Een afgeronde humane opleiding
fysiotherapie werd als vooropleiding verplicht gesteld. Om de belangen van de dierenfysiotherapeuten te behartigen werd in 1989 de overkoepelende beroepsorganisatie, de NVFD, opgericht.

Nu, 30 jaar later, wordt dierfysiotherapie door steeds meer dierenartsen, eigenaren en verzekeringsmaatschappijen als een welkome aanvulling gezien bij het behandelen van bewegingsproblemen, bij zowel paarden als gezelschapsdieren.

De NVFD wil dit lustrum met zoveel mogelijk collega’s, dierenartsen en dierenartsassistenten vieren.
Daarom wordt op 1 en 2 februari in het Aeres Centre Barneveld het NVFD Symposium-on the move georganiseerd. Het Symposium heeft op beide dagen een veterinair programma met keuzemogelijkheid paard of gezelschapsdier.
Op 2 februari zal er tevens een paraveterinair programma zijn.

Accreditatiepunten: 10 punten per dag.

Zie voor informatie en aanmelding: www.nvfd-onthemove.nl. U kunt ons ook volgen via Instagram en Facebook.

U komt toch ook?

NVFD – On The Move

Belangrijke informatie:

Datum
1 februari 2020
Accreditatie punten
20 punten
Categorie
Lezing
Doelgroep
Diersoort overschrijdend