6 accreditatie
punten

Open IOD Gastro-enterologie gezelschapsdieren

  3 januari 2022  in Dactari Dierenartsencooperatie, Beversestraat 23 5431SL Cuijk

ICOVet organiseert in samenwerking met SANIMED Veterinary Nutrition op 3 januari en 17 januari 2022, voor gezelschapsdierenartsen open IOD-bijeenkomsten in Cuijk met als onderwerp gastro-enterologie. Tijdens de bijeenkomsten bespreken we vraagstukken uit eigen praktijk over de patiënt met gastro-enterologische problemen, van braken tot diarree en alles wat daartussen zit. Onder leiding van een gekwalificeerde IOD-begeleider […]


Inschrijven voor dit evenement

ICOVet organiseert in samenwerking met SANIMED Veterinary Nutrition op 3 januari en 17 januari 2022, voor gezelschapsdierenartsen open IOD-bijeenkomsten in Cuijk met als onderwerp gastro-enterologie. Tijdens de bijeenkomsten bespreken we vraagstukken uit eigen praktijk over de patiënt met gastro-enterologische problemen, van braken tot diarree en alles wat daartussen zit. Onder leiding van een gekwalificeerde IOD-begeleider ga je twee avonden met collega’s en een specialist aan de slag. Je bespreekt casuïstiek of vraagstukken uit de praktijk met als doel om verder te leren van elkaars kennis, kunde en ervaring. Lisette Overduin is beide avonden aanwezig en zal haar visie als specialist geven.

Als vanzelfsprekend houden we ons tijdens de bijeenkomsten strikt aan de geldende coronamaatregelen m.b.t. hygiëne en afstand houden.

Datum:
3 januari 2022 & 17 januari 2022

Specialist:
Lisette Overduin, Diplomate ECVIM-CA

Kosten
• Dierenartsen met een ICOVet IOD-abonnement: €171,-
• Dierenartsen zonder een ICOVet IOD-abonnement: €190,-

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW en voor deelname aan twee bijeenkomsten. Aanmelden voor één losse IOD-avond is niet mogelijk.
Drie weken van tevoren wordt bepaald of er voldoende inschrijvingen zijn om de bijeenkomst door te laten gaan.
Bij afmelden binnen 3 weken voor de bijeenkomst zullen er kosten in rekening worden gebracht.

Belangrijke informatie:

Datum
3 januari 2022
Accreditatie punten
6 punten
Categorie
Intercollegiaal Overleg Dierenartsen (IOD)
Vakgebieden
Interne diergeneeskunde
Doelgroep
Gezelschapsdieren