6 accreditatie
punten

Open IOD Gastro-enterologie Gezelschapsdieren

  24 september 2020  in Regio Midden – Wageningen

Korte inleiding: In het najaar van 2020 organiseert ICOVet in samenwerking met SANIMED Veterinary Nutrition weer open IOD-bijeenkomsten voor gezelschapsdierenartsen.


Inschrijven voor dit evenement

Korte inleiding: In het najaar van 2020 organiseert ICOVet in samenwerking met SANIMED Veterinary Nutrition weer open IOD-bijeenkomsten voor gezelschapsdierenartsen.

Tijdens deze bijeenkomsten bespreek je met collega’s vraagstukken uit eigen praktijk over de patiënt met gastro-enterologische problemen. Dr. Giora van Straten geeft hierbij zijn visie als specialist.

Onze bijeenkomsten worden georganiseerd conform de richtlijnen van het RIVM.

Specialist: Giora van Straten

Data en locaties: Regio Midden – Wageningen: donderdag 24 september & donderdag 8 oktober

Tijdstip: 19:00 – 22:00 uur

Programma: Gedurende twee avonden bespreek je eigen ingebrachte casuïstiek op het gebied van gastro-enterologie met collega’s en specialist Dr. Giora van Straten. Zo leer je van elkaars kennis, kunde en ervaring, ondersteund door de visie en wetenschappelijke onderbouwing van de specialist. Dit alles onder begeleiding van een gekwalificeerde IOD-begeleider.

Voorbereiding: Tijdens intercollegiaal overleg staan vraagstukken uit eigen praktijk centraal, daarom vragen we alle deelnemers om ten minste één casus te mailen naar info@icovet.nl. Deze ontvangen wij graag minimaal 14 dagen vóór de eerste avond.

Kosten: ICOVet IOD-abonnementhouders: € 150,- (excl. 21% btw)
Overige deelnemers: € 165,- (excl. 21% btw) Bovenstaande bedragen zijn voor deelname aan beide avonden. Het is niet mogelijk slechts één avond te volgen.

Doelgroep: Gezelschapsdierenartsen

Belangrijke informatie:

Datum
24 september 2020
Accreditatie punten
6 punten
Categorie
Intercollegiaal Overleg Dierenartsen (IOD)
Vakgebieden
Interne diergeneeskunde
Doelgroep
Gezelschapsdieren