6 accreditatie
punten

Open IOD Orthopedie paard Tweedelijns

  26 januari 2022  in Sporthorse Medical Diagnostic Centre, hooge Wijststraat 7 5384 RC Heesch

ICOVet organiseert in samenwerking met AUDEVARD weer open IOD-bijeenkomsten voor paardenartsen. Tijdens de open IOD-bijeenkomsten Orthopedie Paard in Heesch op 12 januari & 26 januari 2022 bespreken we de tweedelijns patiënt met orthopedische problemen: gericht op gewrichtsbehandelingen en hals- en rugproblemen. Onder leiding van een gekwalificeerde IOD-begeleider ga je twee avonden met collega’s en een […]


Inschrijven voor dit evenement

ICOVet organiseert in samenwerking met AUDEVARD weer open IOD-bijeenkomsten voor paardenartsen. Tijdens de open IOD-bijeenkomsten Orthopedie Paard in Heesch op 12 januari & 26 januari 2022 bespreken we de tweedelijns patiënt met orthopedische problemen: gericht op gewrichtsbehandelingen en hals- en rugproblemen. Onder leiding van een gekwalificeerde IOD-begeleider ga je twee avonden met collega’s en een specialist aan de slag. Je bespreekt casuïstiek of vraagstukken uit de praktijk met als doel om verder te leren van elkaars kennis, kunde en ervaring. Stefan Cokelaere is beide avonden aanwezig en zal zijn visie als specialist geven.

Als vanzelfsprekend houden we ons tijdens de bijeenkomsten strikt aan de geldende coronamaatregelen m.b.t. hygiëne en afstand houden.

Datum:
26 januari 2022

Specialist:
Stefan Cokelaere DVM, Diplomate ECVS, FES certified en Diplomate ACVSMR

Kosten
• Dierenartsen met een ICOVet IOD-abonnement: €171,-
• Dierenartsen zonder een ICOVet IOD-abonnement: €190,-

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW en voor deelname aan twee avonden. Aanmelden voor één losse IOD-avond is niet mogelijk.
Drie weken van tevoren wordt bepaald of er voldoende inschrijvingen zijn om de bijeenkomst door te laten gaan.
Bij afmelden binnen 3 weken voor de bijeenkomst zullen er kosten in rekening worden gebracht.

Belangrijke informatie:

Datum
26 januari 2022
Accreditatie punten
6 punten
Categorie
Intercollegiaal Overleg Dierenartsen (IOD)
Vakgebieden
Orthopedie
Doelgroep
Paard