6 accreditatie
punten

Open IOD Paard Huidaandoeningen in de eerstelijns praktijk

  25 januari 2024  in Midden Nederland - wordt nog bekend gemaakt

ICOVet organiseert open IOD-bijeenkomsten voor paardenartsen die gesponsord worden door Audevard. Tijdens de open IOD-bijeenkomsten op 11 en 25 januari 2024 bespreken we huidaandoeningen bij paarden.


Inschrijven voor dit evenement

Onder leiding van een gekwalificeerde IOD-begeleider en Prof. dr. Sloet van Oldruitenborgh-Oosterbaan bespreek je met collega’s casuïstiek of vraagstukken uit je eigen praktijk. Het doel is verder te leren van elkaars kennis, kunde en ervaring. Na afloop van deze sessies ga je naar huis met concrete tips om huidpatiënten beter en met meer zelfvertrouwen te behandelen.

Aansluitend staat een maaltijd voor ons klaar.

Voorbereiding

Bij intercollegiaal overleg gaat het om casuïstiek uit eigen praktijk, daarom vragen we alle deelnemers om ten minste één casus te mailen naar info@icovet.nl. Je kunt hieraan ook foto-, of videobeelden toevoegen. Deze worden tijdens de bijeenkomst op het scherm vertoond.

We verzoeken je om de casuïstiek minimaal twee weken voor de eerste bijeenkomst aan te leveren. De specialist heeft zo de gelegenheid zich voor te bereiden om gerichte verdieping te bieden.

Door middel van het aanleveren van eigen casuïstiek geef je zelf richting aan de onderwerpen. Hiermee krijg je gericht antwoord lastige zaken waar je tegen aan loopt in de praktijk.

Accreditatie

De bijeenkomsten zijn door PE-Veterinair geaccrediteerd met 3 IOD-nascholingspunten per avond. Dat zijn dus 6 punten in totaal.

Kosten

Dierenartsen met een ICOVet IOD-abonnement: €225,-
Dierenartsen zonder een ICOVet IOD-abonnement: €245,-
Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW en voor deelname aan twee middagen inclusief maaltijd. Aanmelden voor één losse IOD-middag is niet mogelijk.

Bij afmelden binnen 3 weken voor de bijeenkomst worden de volledige kosten in rekening gebracht.

De specialist

Prof. dr. M.M. (Marianne) Sloet van Oldruitenborgh-Oosterbaan heeft een indrukwekkende staat van dienst als Europees specialist Equine Internal Medicine en expert op gebied van onder andere sportpaarden begeleiding en gerechtelijke diergeneeskunde. Als geen ander weet zij wetenschappelijke inzichten te vertalen naar de praktijk.

De bijeenkomsten worden mede mogelijk gemaakt door: Audevard trotse partner van ICOVet

Audevard
Samen leren om te adviseren

Met onze focus op paardengezondheid, ondersteunen we de paardendierenartsen graag om de beste versie van zichzelf te worden. Hiermee willen we hun vaardigheden, werkzaamheden en klinieken continu ontwikkelen zodat ze dé paardenprofessional zijn én blijven voor hun klanten. Als partner van ICOVet zetten we, samen met de dierenartsen, een stap vooruit om van elkaar te leren en zo de veterinaire branche in paardengezondheid voortdurend te blijven verbeteren.

Winning, is teamwork!
Audevard – Clichy, France

Belangrijke informatie:

Datum
25 januari 2024
Accreditatie punten
6 punten
Categorie
Intercollegiaal Overleg Dierenartsen (IOD)
Vakgebieden
Dermatologie
Doelgroep
Paard