0 accreditatie
punten

Ouwe lullen WSB en Foutencollege

  8 april 2022  in Faculteit Diergeneeskunde Utrecht

Na het thuis zitten, bankhangen en hard werken is er na de corona-crisis nu écht weer meer ruimte voor gezellig- en saamhorigheid. En daar maken het Platform Jonge Dierenartsen en de Diergeneeskundige Studenten Kring dan ook graag gelijk gebruik van. Het is namelijk tijd voor de enige echte Ouwe Lullen WSB! Het PJD en de D.S.K. hopen jullie in groten getale weer te zien op vrijdag 8 april 2022 vanaf 17.00uur in de D.S.K. kamer aan de faculteit in Utrecht.


Inschrijven voor dit evenement

Na het thuis zitten, bankhangen en hard werken is er na de corona-crisis nu écht weer meer ruimte voor gezellig- en saamhorigheid. En daar maken het Platform Jonge Dierenartsen en de Diergeneeskundige Studenten Kring dan ook graag gelijk gebruik van.

De schoenen kunnen daarom weer in het vet gezet, de sterke verhalen kunnen weer bijgeschaafd en oude vrienden kunnen weer opgetrommeld worden. Het is namelijk tijd voor de enige echte Ouwe Lullen WSB! Het PJD en de D.S.K. hopen jullie in groten getale weer te zien op vrijdag 8 april 2022 vanaf 17.00uur in de D.S.K. kamer aan de faculteit in Utrecht.

Tijdens de Ouwe Lullen WSB zal ook het ‘Foutencollege’ plaatsvinden. Tijdens dit college vertellen dierenartsen over hun meest memorabele en leerzame fouten en missers. Het Foutencollege zal dezelfde dag om 18.30uur in een collegezaal aan de faculteit in Utrecht plaatsvinden.

Voor meer informatie kunnen jullie ons bereiken via de social media kanalen (Instagram en Facebook) en de e-mail! Uiteraard ook voor overige vragen en op- en aanmerkingen.

Aanmelden is niet nodig

 

Belangrijke informatie:

Datum
8 april 2022
Accreditatie punten
0 punten