0 accreditatie
punten

Papieren Tijgers en Paarse Krokodillen

  21 maart 2023  in Online

Dactari organiseert Papieren Tijgers en Paarse Krokodillen om Belgische en Nederlandse studenten en jonge dierenartsen die in Nederland (willen gaan) werken te informeren over de zaken waarmee verschillende veterinaire organisaties hen na het afstuderen kunnen ondersteunen. In dit webinar stellen verschillende veterinaire organisaties zich kort aan jou voor en vertellen ze wat, hoe en wanneer je hen […]


Inschrijven voor dit evenement

Dactari organiseert Papieren Tijgers en Paarse Krokodillen om Belgische en Nederlandse studenten en jonge dierenartsen die in Nederland (willen gaan) werken te informeren over de zaken waarmee verschillende veterinaire organisaties hen na het afstuderen kunnen ondersteunen.

In dit webinar stellen verschillende veterinaire organisaties zich kort aan jou voor en vertellen ze wat, hoe en wanneer je hen kan bereiken en hoe ze jou kunnen helpen. Want je staat er niet alleen voor als je straks je diploma op zak hebt! Deze organisaties staan voor jou klaar om jou te ondersteunen waar dat nodig is. Houd onze socials in de gaten om te kijken wie er komen spreken!

Geïnteresseerd? Geef je dan nu op! We zien je graag, digitaal, op 21 maart.

 

Namens de KNMvD zullen ook Sophie Deleu (voorzitter KNMvD) en Florentine Timmenga (Platform Jonge Dierenartsen) aanwezig zijn.

Het Platform Jonge Dierenartsen (PJD) is een onderdeel van de KNMvD en richt zich op studenten aan het einde van de opleiding Diergeneeskunde en pas afgestudeerde dierenartsen in de eerste 5 jaar van hun loopbaan. Zo organiseert PJD workshops en coaching. Voor meer informatie over het PJD: Klik hier

Belangrijke informatie:

Datum
21 maart 2023
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Webinar
Vakgebieden
Persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Jonge dierenarts < 5 jaar na afstuderen
Student