0 accreditatie
punten

Praktijkbijeenkomst Bacteriologie rundvee

  5 oktober 2021  in Royal GD, Arnsbergstraat 7, Deventer

Op dinsdag 5 oktober 2021, 14.00 – 18.30 uur, organiseert GD voor dierenartsen/assistenten en deelnemers aan de rondzending (PTS) rund, de Praktijkbijeenkomst Bacteriologie. In deze middag bespreekt Annet Heuvelink (GD) de laatste uitkomsten van de rond-zendingen ‘Identificatie bacteriestammen’ en ‘Antibioticum-gevoeligheidsbepaling bacteriestammen rundvee’. Vervolgens neemt Ryan van Egmond (GD) u mee in de meest recente inzichten […]


Inschrijven voor dit evenement

Op dinsdag 5 oktober 2021, 14.00 – 18.30 uur, organiseert GD voor dierenartsen/assistenten en deelnemers aan de rondzending (PTS) rund, de Praktijkbijeenkomst Bacteriologie.

In deze middag bespreekt Annet Heuvelink (GD) de laatste uitkomsten van de rond-zendingen ‘Identificatie bacteriestammen’ en ‘Antibioticum-gevoeligheidsbepaling bacteriestammen rundvee’. Vervolgens neemt Ryan van Egmond (GD) u mee in de meest recente inzichten op het gebied van Mastitisonderzoek en wat daarbij relevant is voor u als praktijk.

Het theoretische gedeelte wordt afgesloten met een interactieve sessie en vragenrubriek over bacteriologie en uiergezondheid in de praktijk.

Belangrijke informatie:

Datum
5 oktober 2021
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Cursus
Vakgebieden
Interne diergeneeskunde
Doelgroep
Dierenarts
Herkauwer
Landbouwhuisdieren