0 accreditatie
punten

Praktijkbijeenkomst Bacteriologie

  17 september 2020  in GD - Deventer

Korte inleiding: In deze middag bespreken Annet Heuvelink (GD) en Kees Veldman (WBVR) de laatste uitkomsten van de rondzendingen ‘Identificatie bacteriestammen’ en ‘Antibioticumgevoeligheidsbepaling bacteriestammen rundvee’. Vervolgens neemt Christian Scherpenzeel (GD) u mee in de meest recente inzichten op het gebied van Mastitisonderzoek en wat daarbij relevant is voor u in de praktijk. Het theoretische gedeelte […]


Inschrijven voor dit evenement

Korte inleiding: In deze middag bespreken Annet Heuvelink (GD) en Kees Veldman (WBVR) de laatste uitkomsten van de rondzendingen ‘Identificatie bacteriestammen’ en ‘Antibioticumgevoeligheidsbepaling bacteriestammen rundvee’. Vervolgens neemt Christian Scherpenzeel (GD) u mee in de meest recente inzichten op het gebied van Mastitisonderzoek en wat daarbij relevant is voor u in de praktijk. Het theoretische gedeelte wordt afgesloten met een interactieve sessie en vragenrubriek over bacteriologie en uiergezondheid in de praktijk.

Spreker(s)/Docent(en): Annet Heuvelink (GD), Kees Veldman (WBVR), Christian Scherpenzeel (GD)

Datum: 17 september 2020
Tijdstip: 14.00–18.30 uur

Programma: • Uitkomsten van de rondzendingen ‘Identificatie bacteriestammen’ en Antibioticumgevoeligheidsbepaling bacteriestammen rundvee’.
• Inzichten op het gebied van Mastitisonderzoek.
• Interactieve sessie en vragenrubriek over bacteriologie en uiergezondheid in de praktijk.

Kosten: 495 euro excl. BTW, inclusief diner

Doelgroep: dierenartsen, dierenartsassistenten

Belangrijke informatie:

Datum
17 september 2020
Accreditatie punten
0 punten
Vakgebieden
(Laboratorium)diagnostiek
Doelgroep
Landbouwhuisdieren