0 accreditatie
punten

Rake Lessen – Drukte en stress de baas

  15 januari 2024  in Vetami Trainingscentrum Laageinde 3 4013CT Kapel-Avezaath Nederland

Een samenwerking tussen Bureau Raak en Vetami Een training voor veterinaire professionals die zich graag ontwikkelen op het persoonlijke vlak. Buiten de veterinair technische kant van het vak. Tijdens deze trainingsdagen ga je aan de slag met verschillende praktisch methoden en krijg je handvatten die direct bijdragen aan je werkgeluk en werkplezier. Trainingen met een […]


Inschrijven voor dit evenement
Een samenwerking tussen Bureau Raak en Vetami

Een training voor veterinaire professionals die zich graag ontwikkelen op het persoonlijke vlak. Buiten de veterinair technische kant van het vak.

Tijdens deze trainingsdagen ga je aan de slag met verschillende praktisch methoden en krijg je handvatten die direct bijdragen aan je werkgeluk en werkplezier. Trainingen met een praktische inslag, om te zorgen dat je er direct mee aan de slag kan in de praktijk.

Wat ga je leren?
  •  Je eigen grenzen aan te geven, te respecteren en ‘nee te zeggen’
  • Werk en privé te scheiden op een manier die voor jou situatie passend is
  • Zeker te zijn van je eigen kennis en kunde
  • Stress bij jezelf te herkennen en er naar te handelen
Rake les – Drukte en stress de baas

Stress en drukte, we kennen het allemaal. Zeker in de drukte en tussen de adhoc klussen door die we allemaal kennen in het werk als dierenarts of paraveterinair. Het is hollen of stilstaan. Een beetje stress kan geen kwaad. Het helpt ons om maximaal te kunnen presenteren op momenten dat het echt moet. Echter wanneer stress constant aanwezig is, worden je werkprestaties minder en raak je uitgeput of zelfs burn-out. Tijdens deze training word jij je stress de baas. Je leert welke stressoren er voor jou zijn, hoe je stress herkent en hoe je er mee om kunt gaan.

Deze training is jou op het lijf geschreven als één of meerdere van deze zinnen voor jou gelden:

  • Je stress ervaart in je werk
  • Je een onrustig gevoel hebt
  • Je niet weet hoe je al het werk moet verzetten
  • Je een continue werkdruk ervaart
  • Je geen tijd hebt voor pauze

Gedurende de middag gaan we aan de slag met wat jou stress geeft en wat stress met je doet. Ook gaan we in op de impact van mindset op je stressniveau en krijg je praktische handvatten om stress direct en indirect te verminderen. Direct op het moment dat je stresslevel stijgt en indirect om te zorgen dat stress minder impact heeft op je leven en in je werk.

Voorafgaand aan de training ontvang je een aantal voorbereidende vragen. Dit is om de uiteindelijke leeropbrengst zo groot mogelijk te maken. Door de vragen heb je nagedacht over je persoonlijke leerdoel voor de training en je antwoorden worden gebruikt als input voor de middag. Kortom, de inhoud van de Rake Lessen is afgestemd op je persoonlijke behoeftes.

Belangrijke informatie:

Datum
15 januari 2024
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Cursus
Vakgebieden
Persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Dierenarts