0 accreditatie
punten

Rake Lessen – Weg met keuzestress

  28 februari 2024  in Vetami Trainingscentrum Laageinde 3 4013CT Kapel-Avezaath Nederland

Een samenwerking tussen Bureau Raak en Vetami
Een training voor veterinaire professionals die zich graag ontwikkelen op het persoonlijke vlak, buiten de veterinair technische kant van het vak.


Inschrijven voor dit evenement

Tijdens deze trainingsdagen ga je aan de slag met verschillende praktisch methoden en krijg je handvatten die direct bijdragen aan je werkgeluk en werkplezier. Trainingen met een praktische inslag, om te zorgen dat je er direct mee aan de slag kan in de praktijk.

Wat ga je leren?
  • Dat geen keuze ook een keuze is
  • Welke verschillende keuzes er zijn, zowel op het werk als in je privéleven
  • Welke stappen je kunt zetten om achter je keuze te staan
  • Wie je moet vragen om je te helpen bij je keuze
  • Het verschil tussen een goede keuze en een goede afloop
  • Hoe fijn het is om wel zelf de keuze te maken
Weg met keuzestress

Wanneer je keuzes maakt, neem je verantwoordelijkheid voor die keuze. Dat maakt keuzes maken lastig, want wil of kan je die verantwoordelijkheid wel dragen? Een mogelijkheid om keuzes te vergemakkelijken is anderen vragen je te helpen bij die keuze. Echter zoveel mensen, zoveel meningen. Ondanks dat anderen het beste met je voor hebben, wordt de keuze met meer mogelijkheden nog lastiger. Hoe moet het dan wel? Elke keuze die je maakt heeft invloed op je leven en je toekomst. Al zijn er ook veel keuzes die niet voor het leven zijn, ze zijn te herstellen om of te keren. Echter soms maken we in ons hoofd iedere keuze heel groot. Tijdens deze training leer je de keuzes te relativeren en na te gaan wat de gevolgen zijn (ook al kun je die niet altijd over zien).

De training richt zich op keuzes in het diergeneeskundige werk, maar ook keuzes maken buiten de praktijk. Deze kunnen al dan niet toch van invloed zijn op je werk, neem bijvoorbeeld verhuizen naar het praktijkgebied. Kiezen doe je met je hoofd, je verstand, je gevoel en je intuïtie. Hoe je die in balans brengt? Dat leer je in deze training.

Voorafgaand aan de training ontvang je een aantal voorbereidende vragen. Dit is om de uiteindelijke leeropbrengst zo groot mogelijk te maken. Door de vragen heb je nagedacht over je persoonlijke leerdoel voor de training en je antwoorden worden gebruikt als input voor de middag. Kortom, de inhoud van de Rake Lessen is afgestemd op je persoonlijke behoeftes.

Belangrijke informatie:

Datum
28 februari 2024
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Cursus
Vakgebieden
Persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Dierenarts