0 accreditatie
punten

Relaxter met spoeddienst

  29 september 2020  in regio Rotterdam, exacte locatie volgt.

Spoeddienst doen is een gelegenheid om mens en dier te kunnen helpen op een onfortuinlijk moment. Of het nu gaat om iets wat eigenlijk had kunnen wachten of dat het gaat om de echte acute patiënt, het is een moment waarin je als dierenarts een verschil kunt maken. Maar de spoeddienst gaat voor menig collega gepaard met problemen


Inschrijven voor dit evenement

Organisatie: Veterinary Happiness

Trainer: Ron de Jong

Locatie: regio Rotterdam, exacte locatie volgt.

Data:
dinsdag  29 september                         13:00-17:00
dinsdag 27 oktober                                 13:00-17:00
dinsdag 17 november                            13:00-17:00
dinsdag 15 december                           13:00-17:00
dinsdag 9 februari 2021                      13:00-17:00 (terugkomdag)

Spoeddienst doen is een gelegenheid om mens en dier te kunnen helpen op een onfortuinlijk moment. Of het nu gaat om iets wat eigenlijk had kunnen wachten of dat het gaat om de echte acute patiënt, het is een moment waarin je als dierenarts een verschil kunt maken. Maar de spoeddienst gaat voor menig collega gepaard met problemen. Dienst betekent niet weten wat er komen gaat, mogelijk moeten omgaan met eigenaren in paniek en een spoedgeval behandelen zonder de support die de dagelijkse praktijk kent. Kenmerken die gepaard kunnen gaan met veel stress. Het is daarbij niet ongewoon dat dit al dagen voor de dienst onrust geeft. En ook een tekort aan slaap in (en soms ook rondom) de diensten kan een flinke aanslag doen op het werkplezier.

Dit programma is erop gericht om jou helpen tot een betere dienstervaring te komen. We gaan aan de slag met datgene wat lekker werken voor jou nu in de weg staat. Een betere dienstervaring betekent met meer vertrouwen werken en relaxter omgaan met het hebben van dienst. Het programma verhoogt het werkplezier en vermindert het risico op uitval.

Lees meer op: http://www.veterinaryhappiness.nl/losseinschrijvingen/

Belangrijke informatie:

Datum
29 september 2020
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Coaching
Cursus
Vakgebieden
Interne diergeneeskunde
Persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Diersoort overschrijdend