0 accreditatie
punten

Rondetafel: Hoe blijf je als dierenarts autonoom?

  14 november 2023  in Steenbergen

De mogelijkheid om als dierenarts-professional, zonder inmenging, zoveel mogelijk je eigen keuzes te kunnen maken is belangrijk. Want alleen zo kun je een optimale bijdrage leveren aan het bewaken van diergezondheid, dierenwelzijn en de volksgezondheid. Er spelen op dit moment diverse ontwikkelingen die deze autonomie van de dierenarts raken. Denk daarbij aan zaken als digitalisering, […]


Inschrijven voor dit evenement

De mogelijkheid om als dierenarts-professional, zonder inmenging, zoveel mogelijk je eigen keuzes te kunnen maken is belangrijk. Want alleen zo kun je een optimale bijdrage leveren aan het bewaken van diergezondheid, dierenwelzijn en de volksgezondheid.

Er spelen op dit moment diverse ontwikkelingen die deze autonomie van de dierenarts raken. Denk daarbij aan zaken als digitalisering, de discussie over de bevoegdheden van paraveterinairen, ketenvorming of de aanbevelingen die volgen uit het Berenschot-rapport op het gebied van kwaliteitsborging. Dit roept de vraag op of we de autonomie van dierenartsen niet beter moeten beschermen en zo ja, hoe dan?

Tijdens de rondetafel gaan we aan de hand van stellingen over de autonomie van de dierenarts in gesprek. Meepraten? Van harte welkom! Er is plek voor 20 leden van de KNMvD.

De rondetafel is exclusief voor leden van de KNMvD.

Locatie

Steenbergen

Programma

18.00 uur: inloop met broodjes
18.30 uur: Rondetafelgesprek aan de hand van stellingen
19.30 uur: pauze
19.45 uur: Vervolg rondetafelgesprek
20.30 uur: slot

Kosten

KNMvD-lid € 0,00

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk met je persoonlijke Vet-login. Na je digitale aanmelding ontvang je een bericht van inschrijving. Enkele dagen voor de cursusdatum ontvang je een e-mail met praktische informatie.

Nog geen Vet-login?

Als dierenarts (KNMvD en niet KNMvD lid) kun je hier een Vet-login aanvragen.

Belangrijke informatie:

Datum
14 november 2023
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Overig
Vakgebieden
Actualiteiten
Doelgroep
Diersoort overschrijdend